Műanyag szatyrok helyett vászontáska!

Műanyag szatyrok helyett vászontáska!

Műanyag szatyrok helyett vászontáska

Hozz felelős döntést, mely egy fenntarthatóbb jövő irányába mutat! Használj vászontáskát a műanyag szatyrok helyett! Évről évre egyre fontosabb központi kérdés a környezetszennyezés kiszorítása, és egy fenntarthatóbb jövő kialakítása.
Az egyik legnagyobb veszélyt az egyszer használatos műanyag szatyrok jelentik, melyek szinte már a pazarlás szimbólumaivá váltak. Ezzel szemben naponta emberek milliói hozzák meg azt a felelős döntést, mely egy fenntarthatóbb jövő irányába mutat. Ilyen például mikor újabb és újabb nejlonzacskók helyett a kedvenc vászontáskánkat visszük magunkkal bevásárolni. Korábban erről már írtunk egy bejegyzést, ha még nem láttad, itt elolvashatod!

A műanyagszennyezés által okozott hatalmas problémát már az EU is felismerte, és elfogadta az eldobható műanyagok visszaszorítását célzó uniós irányelvet. Így hazánkban a nagyobb áruházláncok is törekednek arra, hogy visszaszorítsák az egyszer használatos műanyag felhasználását, ezzel csökkentve a környezetszennyezést.

Te is törekszel a környezetbarát és tudatos életmódra?

Már azzal is hozzájárulhatsz egy fenntarthatóbb jövőhöz, ha csak pár szokást felveszel, amivel csökkentheted a műanyag lábnyomodat.

Ha vásárolni mész, vigyél magaddal vászontáskát, melyet igény szerint akár saját logóval, egyedileg feliratozva is kérhetsz, céges reklámajándékként, vagy magáncélra. Hasznos társad lehet a rohanó hétköznapokban, hisz praktikus, könnyű és kis helyen is elfér.

„Longish” pamut bevásárlótáskánk remekül megfelel erre a célra.
100% pamutból készült, hosszú füllel. Kiváló alternatíva a nehezen lebomló reklámszatyrok helyett.

Longish környezetbarát pamut bevásárlótáska

„Yulia” bevásárlótáskánk, Pamut anyagból, természetes parafából készült hosszú hordfüllel.
Anyagának köszönhetően egyszerűen tisztítható. Tartós, többször használatos, környezetbarát.
Pakolj bele nagyobb bevásárlásokhoz, de akár egy családi kiruccanáshoz is tökéletes.
Igény szerint egyediesíthető logóval vagy felirattal, így kérésre egyedivé varázsolhatod!

Yulia öko pamut bevásárlótáska

„Geiser” pamut bevásárlótáskáink kiváló promóciós reklámajándékok lehetnek a nehezen lebomló reklámszatyrok helyett. 100 % pamutból készült, kényelmes hosszú fülekkel. A vidám divatos színek között biztosan találsz neked tetszőt!

Geiser környezetkímélő pamut bevárálótáska

Használj bevásárlásnál nejlonzacskók helyett környezetbarát pamut tárolót.
„Jardix” pamutzsákunk többször felhasználható, anyagának köszönhetően pedig egyszerűen tisztítható. Dobd fel egy szuper logóval!

Jardix öko pamut tároló

Környezetbarát „Ecoshop” pamutzsákunk is ideális vásárlásokhoz. Pamutból készült zsák, hálós résszel. Akaszd a falra és tárolj benne zöldséget, gyümölcsöt, melyek így tovább maradnak frissek, mint egy zacskóban.

Ecoshop öko pamut zsák

Ezek a döntések kis lépéseknek tűnhetnek, de nagyban sokat számítanak ahhoz, hogy a földünk egy tisztább és élhetőbb hely legyen.
Tegyél érte te is!