Bemutatkozik a Green Gift

Köszöntünk webáruházunkban! Ismerj meg minket!

A Green Gift Környezetbarát reklámajándék webáruház a már 8 éve működő A Hónap Ajándéka ajándékküldés új márkája.

Ajándékküldő szolgálatunk már évek óta foglalkozik reklámajándékok készítésével és nagy örömünkre az elmúlt néhány évben egyre több olyan megkeresés érkezett hozzánk, melyben kifejezetten valamilyen környezetbarát, öko reklámajándékot kerestek vásárlóink.

Mivel a környezetvédelem, a környezettudatosság számunkra is mindig fontos volt, úgy döntöttünk, hogy készítünk egy külön válogatást azon termékeinkből, melyek valamilyen szempontból környezetbarátnak tekinthetők.

Így született meg új szívünk csücske, a Green Gift, mellyel még inkább segíteni tudjuk céges partnereinket a társadalmi felelősségvállalásban, a környezettudatos reklámajándék választásban.


Mi tekinthető környezetbarát avagy öko reklámajándéknak?

Mi azokat a termékeket soroljuk a környezetbarát kategóriába, melyek előállításukkal, használatukkal és hulladékká válásukkal nem vagy kevésbé terhelik környezetünket, mint alternatíváik vagy segítségünkre vannak az energiagazdálkodásban. Természetes, újrahasznosított vagy lebomló anyagokból készülnek. Illetve ide soroljuk azokat a termékeket is, melyek előállítása és anyaga nem feltétlenül környezetbarát, de használatukkal kiváltható valamilyen eldobható termék használata.

Ajánlatkéréssel, kérdéssel, egyedi kívánsággal keres minket bátran!

Minőségre való törekvésünk, gyorsaságunk, ügyfélközpontúságunk a régi, csak a szemléletünk lett még zöldebb!

A Green Gift csapata