Gyakran ismételt kérdések

Mitől lesz egy termék környezetbarát?
Mi azokat a termékeket soroljuk a környezetbarát kategóriába, melyek előállításukkal, használatukkal és hulladékká válásukkal nem vagy kevésbé terhelik környezetünket, mint alternatíváik vagy segítségünkre vannak az energiagazdálkodásban. Természetes, újrahasznosított vagy lebomló anyagokból készülnek.

Mennyibe kerül a logózás?
Az emblémázás költsége minden esetben egyedi, függ a terméktől, a szükséges mennyiségtől, az emblémázás módjától és leginkább a logótól. Az árat befolyásolja a logó mérete és színei is, ezért árat csak a fenti paraméterek ismeretében tudunk adni. Az ár minden esetben tartalmaz egy technikai költséget, mely a darabszámtól független, illetve egy darabáras nyomási költséget.

Mennyi idő alatt kapom kézhez a terméket?
Minden esetben a megrendelés után igazoljuk vissza a szállítási határidőt a raktárkészlet és a gyártóüzem kapacitásának függvényében. Általában 1-2 hét alatt készülnek el a termékek, ha éppen nincs raktáron 2-3 héttel kell számolni.

Van minimumrendelés?
A minimumrendelés 50 db termékenként és grafikánként.

Kérhetem e többféle felirattal vagy logóval a választott terméket?
Abban az esetben igen, ha logónként / feliratonként eléri a darabszám a minimumrendelés mértékét.

Mennyibe kerül a szállítás?
A szállítási díj súly alapján kerül megállapításra, tehát minden esetben függ a rendelt mennyiségtől. A termékek kosárba helyezése, a megrendelés leadásánál látszani fog a termékek súlya és szállítási díja.

50 kg alatt 2500 Ft + áfa
50 kg felett 5000 Ft + áfa
300 kg felett egy belföldi címre a szállítás ingyenes.

Kérhetek mintaterméket?
Természetesen a kiválasztott termékből tudunk mintadarabot biztosítani.

Ki kell fizetnem a mintaterméket?
A mintaterméket és a szállítás díját ki kell fizetni, de amennyiben 1 héten belül visszajuttatják hozzánk, a termék árát visszatérítjük vagy megrendelés esetén a számla végösszegéből jóváírjuk.

Kérhetem a mintaterméket emblémázva, hogy már a konkrét végeredményt is láthassam?
Sajnos mintatermék emblémázására nincs lehetőség, mivel 1 tétel esetében az előállítás költségei irreálisan magasak lennének.