A gyerekek megunhatatlan kedvence a ceruza

A gyerekek megunhatatlan kedvence a ceruza

Céges családi napokra, rendezvényekre a gyerekekre is gondolni kell, nem csak programok, de ajándékok tekintetében is. Ezek a reklámajándékok nagyban segítik a szülőket, hiszen a kapott ajándék öröme és élménye lefoglalja kicsiket. Ha gondoskodunk fából vagy más újrahasznosított anyagból készült ajándékról, partnerünkben biztosan pozitív benyomást teszünk. Bármilyen eseményről is legyen szó, mi olyan környezetbarát gyerekjátékokat ajánlunk, melyek biztosan lekötik a gyermekek figyelmét és szeretni fogják.

A céges családi napok kellemes kikapcsolódást jelentenek a vállalat munkatársai és családtagjai számára. Ezen a napok nagyszerű programokat nyújtanak nem csak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is! Legyen szó kreatív, kézműves vagy ügyességi játékokról a családtagok, munkatársak jobban megismerhetik egymást és a feladatok révén a csapatmunka is erősödik. Ideális ilyen alkalmakra a gyerekeknek olyan egyedi logózott terméket ajándékozni, melyet a későbbieknek is fel tudnak használni, otthon és akár az iskolában is! Ne felejtsük el azt sem, hogy környezetbarát anyagokból készült ajándékokkal a felnőttek és a gyerekek szemléletén is alakíthatunk. A fából és más természetes anyagból készült termékek előnyben részesítése a környezettudatos életre és gondolkodásra ösztönözheti őket.

A gyerekek megunhatatlan kedvence a ceruza

Logózható ceruza gyerekeknek

A gyerekek szeretnek firkálni, rajzolni, színezni, festeni, szeretik a színeket és szeretnek minél többet felhasználni belőle. A firkálást már egészen pici koruktól fogva elkezdik, amikor még csak vonalakat húznak. Aztán folyamatosan fejlődnek, így a 10-12 éves korú gyerekek is szívesen rajzolnak, alkotnak. Minden korosztály számára tökéletes reklámajándék, az összes ceruza, színesceruza, zsírkréta és színezőszett, melyen céglogód megjelenhet. Válogass környezetbarát gyerekjáték kínálatunkból és nézd meg javaslatainkat!

Ceruza és színesceruza-készletek

Emblémázható színesceruza-készletÚjrahasznosított papírból készült ceruza helyes döntés lehet, ami mellé újra felhasznált papírra való rajzolgatás remek kikapcsolódást nyújt.

Újrahasznosított dobozban kínáljuk 6 és 12 darabos színesceruza-készletünket, mely kicsiknek és nagyoknak is nagyszerű reklámajándék választás! Gyerekek szeretnek rajzot készíteni a szüleiknek és az is fontos, hogy a kreativitás, az alkotás élménye boldoggá teszi őket! Többféle logózási eljárással emblémázható a doboz, melyről kérje egyedi ajánlatunkat!

ZsírkrétakészletekZsírkréta környezetbarát reklámajándék

A zsírkréta puhább, a ceruzánál kicsit könnyebben használható rajzeszköz. Kisebbeknek ajánljuk környezetbarát reklámajándékként!