Az 5 legpraktikusabb jegyzetfüzet, jegyzettömb

Az 5 legpraktikusabb jegyzetfüzet, jegyzettömb

A technológia folyamatos fejlődésével, sok lehetőségünk adódott, hogy jegyzeteinket már ne papírlapokra, füzetekbe írjuk fel, hanem különböző erre alkalmas telefonos alaklmazásokba. Sajnos ez sok esetben nem váltja ki a kézzel írott szöveget, de a digitális jegyzetre való törekvés mindenképpen elismerendő.  A felmérések szerint még mindig rengeteg papírt használunk fel napi szinten adminisztrációs céllal, illetve az üzleti megbízásokat és szerződéseket is ezen tároljuk. Nincs olyan vállalat, ahol ne lenne szükség papírra, ezért mi is igyekszünk, hogy újrahasznosított papírra nyomtassuk a nélkülözhetetlen dokumentumokat. Emellett odafigyelünk arra is, hogy feleslegesen ne nyomtassunk. Jegyzeteket mi is folyamatosan készítünk, ezért számunka is fontos, hogy jegyzetfüzetjeink újra felhasznált papírból legyenek. Ismerjétek meg jegyzetfüzetjeinket, melyek újrahasznosított papírból állítottak elő.

Legpraktikusabb jegyzetelésre alkalmas füzetek

Logózható öko jegyzetfüzetVásárlásnál fontos szempont, hogy mire lesz használatos és mennyire alkalmazható darabokat tartalmaz a füzet. Ez az öko darab nem csak vonalas lapokat foglal magába, hanem színben hozzá passzoló gumival rögzíthető toll is tartozik hozzá. A füzet külseje részben színes, másik fele teljesen natúr. Újrahasznosított kartonból készült a tollal együtt. Célszerű, hogy toll is van a füzethez, így azonnal tudunk jegyezni, nem kell külön tollról gondoskodni. Emellett a színes jelölők és post it nagyban segíti a jegyzetelést és az eligazodást a füzetben.

Ecocard Jegyzetfüzet

Válaszd a cégprofilhoz színben legjobban illő spirálfüzetet munkatársaidnak! Az ötféle színből választható jegyzetfüzet előnye, hogy gumipánttal van összefogva! Ez nagyon előnyös, mert a pánt nélkül sérülékenyebb lenne a füzet belső része. Ezzel a megoldással jegyzetlapjaink nem fognak meggyűrődni. Természetesen a füzettel azonos színű toll is tartozik hozzá, mely szintén újrahasznosítható anyagból készült. A füzet borítóján tamponnyomással kérhető a céglogó elhelyezése.

Irodai szett

Ez fából készült irodaszer minden olyan kelléket tartalmaz amire gyorsan szükségünk lehet. A szettetKörnyezetbarát reklámajándék jegyzetfüzet tartalmazó írószerek teljesen természetes anyagból készültek. Tartozik hozzá egy 70 lapos spirálfüzet és egy hozzá rögzített tolltartó melynek színe, piros, kék és zöld színben választható. Nagyon előnyös a füzeten elhelyezkedő tolltartó, amiben minden íróeszközt tárolni tudjuk. Ily módon mindig kéznél lesz, bárhová magunkkal cipelhetjük! Praktikus környezetbarát reklámajándék minden irodában dolgozó személy számára!

Jegyzettömbkészlet

Az asztalon tárolható dekoratív jegyzettömb készlet remek reklámajándék az ügyfelek részére is! A hasznos és mindig szem előtt álló céglogóval ellátott reklámtárgy az ember emlékezetében rögzül és megjegyzi. A készlet kartonból készült és többféle mindennap használatos elemeket tartalmaz, mint a jegyzetlapok, toll, jelölő címkék és golyóstoll.

Jegyzettömb

Emblémázható jegyzettömbEz a jegyzettömb minden papírírószer kedvelő személy számára a legpraktikusabb és leghasznosabb kellék! Rengeteg színes lapot és öntapadós jelölőt tartalmaz, ami segíti a papírmunkát és jól átláthatóvá teszi az iratokat. Külső része kemény, újrahasznosított papírból gyártott különleges szövegbuborék formájú.