Környezetbarát reklámtollak

Környezetbarát reklámtollak

A földbarát tollak megfizethető promóciós ajándékok, melyek újrahasznosított papírból, fából vagy bambuszból készültek. Ezekkel a zöld reklámajándékokkal, nem csupán a hulladék és az ökológiai lábnyom csökkentése a cél, hanem ezzel támogathatjuk más vállalatok és ügyfelek ezen irányba való elmozdulását, törekvését! Válassz számos környezetbarát toll lehetőség közül személyre szabható logóval és cégnévvel és adj az vásárlóknak zöld ajándékot a következő rendezvényen vagy különleges eseményen!

Környezetbarát tollak

Az öko golyóstollak kényelmes eszközt jelentenek a vállalkozás reklámozásához. Alacsony költségű, sokak által használt és tökéletes ajándék. A toll igazán klasszikus szóróajándék, és remek kiegészítője a márkaépítésnek. Akár színes, stílusban különböző tollaink széles tárházát kínáljuk, így megtalálhatod a legmegfelelőbb tollat a marketingigényeidhez. Környezetbarát tollainkat újrahasznosított anyagokból készültek. Egy ilyen termékkel megmutathatod ügyfeleidnek, mennyire fontos a cég számára a környezettudatosság! A fenntartható anyagok felhasználásával a vállalat modernek és hitelesnek fog tűnik. Meggyőzheted ügyfeleid és üzleti partnereket a környezettudatosságról és a fenntartható termékekről. Legyen küldetésed az emberek a környezettudatossabb életre való rávilágítása.  Bízunk benne, hogy meggyőztünk és ajánlataink pozitív irányba terelik a döntésed.

Tollszett

Üzleti partnereknek jószívvel ajánljuk tollszettjeinket is melyek nem csak egy tollat tartalmaznak, hanem helyett kapott mellettük egy töltőceruza is. A ceruza ugyanazzal a letisztult formával és külsővel képviselteti magát a tolltartó szettben. Dekoratív külsőjével üzleti ajándéknak nagyszerű választás lehet.

Golyóstoll érintővel

Ecotuch zöld logózható golyóstoll

Modern világunkban a technológia elképesztő iramban növekszik. Ezt figyelembe véve a termékekkel is egyre gyorsabban próbálják kielégíteni az igényeket.  Bár egyre többet használjuk okos kütyüinket a toll létjogosultsága nem múlik. Az újrahasznosított kartonból készült golyóstoll érintővel kitűnő választás lehet üzleti partnerei számára. Kettő az egyben funkcióval egyfelől jegyzetelésre és aláírandókhoz, másfelől érintő része az érintőképernyős okos-eszközökhöz használható fel.

Öko golyóstoll

Mutass példát mindenkinek megfizethető áron, zöld reklámajándékkal!  Válaszd ki színben a vállalathoz illő darabot és megtervezett szöveggel készíttesd el velünk az egyik legjobb öko reklámajándékot. Mivel a toll és sűrűn használatos ajándéktárgy érdemes a cég legfontosabb elérhetőségével felruházni.