Reklámceruzák, amik még a tollakat is lekörözik!

Reklámceruzák, amik még a tollakat is lekörözik!


Hogyan kelts maradandó benyomást?

Amikor reklámajándékok vásárlása mellett dönt egy cég, az sokkal többről szól, mint egy kedves gesztus a partnerek felé. Reklámtárgyak ajándékozása azt a célt szolgálja az üzleti életben, hogy felkeltsék és megtartsák a potenciális partnerek figyelmét és a meglévőkkel szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki. Egy reklámajándékkal nem csupán az üzleti felek figyelmét keltheted fel, de az ügyfél és a márka közötti hosszú távú kapcsolat alapjait is felépítheted. Ahhoz, hogy hosszantartó kapcsolatot ápolj partnereiddel fontos, hogy a mindennapokban alkalmazható, hasznos reklámajándékot válassz, amelyen a céglogód díszeleg. Egy gondosan kiválasztott és személyre szabott reklámajándékkal felerősíthetjük az ügyfél bizalmát, márka iránti kötődést alakíthatunk ki és kifejezhetjük, mennyire fontos nekünk minden ügyfél. A sikeres cégnövekedéshez hadd javasoljuk környezetbarát reklámceruzáinkat, és hogy miért válassz ceruzát? Tarts velünk és megtudod!

Miért éppen reklámceruza?

Először is, a ceruza egy olyan eszköz, amit mindenki használ, legyen szó jegyzetelésről, rajzolásról, vagy csak egyszerűen egy gyors feljegyzésről. Mindig kéznél van, és gyakran kerül a szemünk elé, így a rajta lévő logó is állandóan emlékezteti a tulajdonosát a cégedre. Emellett kedvező árú, környezetebarát megoldás és korosztálytól függetlenül bárki fel tudja használni. A kicsiknek választhatsz színes ceruza csomagot, zsírkrétát vagy színező szettet ceruzákkal, a felnőtteknek viszont egy kifinomultabb külsejű grafitot vagy logózott papírtokba csomagolt ceruzát javaslunk.

A képen látható termék az egyik újdonságunk, és szerintünk ő egy igazi különlegesség. Reklámceruzát mindenhol lehet gyártatni, de nem sok gyártó törekszik úgy a környezettudatosságra mint a Green Gift webáruház! Elveinknek köszönhetően árusítunk olyan egyedi reklámajándékokat, ami az egyszerű ceruzából is egy érdekes és figyelemfelkeltő produktumot varázsol. Ez a grafitceruza például egy fenyőmagot tartalmazó, újrahasznosított karton tokban érkezik. Ezzel az ajándékkal tehát nem csak egy praktikus használati tárgyat ajándékozhatsz, de mellé még egy élményt is. Az ügyfeleid, partnereid a magot elültetve felnevelhetnek egy csodaszép fenyőfát, és kinek ne jutna eszébe az a cég, akitől egy ragyogó örökzöldet kapott?

Reklámceruza egyedi logóval

Dobd fel céglogóddal!

A logózható reklámceruzák lehetőséget adnak arra, hogy igazán egyedi és stílusos ajándékot adj át partnereidnek és ügyfeleidnek. Különféle színekben és dizájnokban érhetőek el, így biztosan találsz olyat, ami tökéletesen illik a céged arculatához. A logó vagy szlogen elhelyezése pedig egyszerű és költséghatékony, így a reklámceruza valóban egy megfizethető, de hatékony marketingeszköz. Tudjuk, hogy mennyire nehéz elképzelni, hogy milyen is lenne céglogóddal emblémázva a választott termék, így javasoljuk, hogy nézz bele kedvcsinálónkba, ahol mutattunk néhány példát elkészült munkáinkból. De ne izgulj, hogy nem tudod milyen lesz saját logóddal a választott termék, ha ajánlatkérésedben csatolod céglogódat, mi elküldjük a választott termék látványtervét azzal díszítve, így láthatod a kész terméket is saját logóddal.

Ügyfélszerző reklámtárgyak

Sokan alábecsülik a reklámceruzák erejét, de mi tapasztalatból és visszatérő ügyfeleink visszajelzéseiből megállapítva állíthatjuk, hogy remek reklámhordozók. Ha nem hiszed, muszáj lesz kipróbálnod, hogy saját magad tapasztalhasd meg! A választás a tiéd, de nem hagyunk magadra a döntésben!

Segítségképpen kedvenc reklámceruzáinkat lentebb görgetve csatoltuk, de ha felkeltettük érdeklődésedet, és kíváncsi vagy teljes ceruzakínálatunkra, ide kattintva felfedezheted őket.

Ajánlatkérésért pedig keress minket az info@greengift.hu e-mail címen, hogy segíthessünk neked a sikeres cégnövekedésben.



Related Products