Kedvcsináló elkészült munkáinkból - ők már minket választottak!

Kedvcsináló elkészült munkáinkból - ők már minket választottak!

Környezetbarát logózható reklámajándékok

Az egyik legjobb és legkedveltebb módja a reklámozásnak ajándéktárgyak adásával történik. Vállalati rendezvényeken, megbeszéléseken, tárgyalásokon szétosztott céglogóval vagy szlogennel emblémázott termékekkel vonzóbbá teheted cégedet. Ezeknek az apró de hasznos gesztusoknak mindenki örül, így mély nyomot tudsz hagyni az ajándékozottakban. A jó termékválasztás aranyat érő, megtérülő befektetéssé válhat, ezért javasolt minőségi, praktikus és a hétköznapi használatra alkalmas termékeket választani, amellyel az ajándékozott emlékezetében marad céged, akár tudat alatt is. Ilyen termékek például a vászontáskák, tollak, kulacsok, noteszek, tehát a hasznosság és a szem előtt lévőség a kulcspont egy reklámajándéknál. Ha viszont tényleg hosszú élettartamú, magas színvonalú terméket adnál ügyfeleidnek vagy üzleti partnereidnek, gondolkozz környezetbarát szóróajándék opciókban.

Ha nem vagy biztos benne, hogy honnan szerezd be a tökéletes emblémázott ajándékot, cikkünkben bemutatunk néhányat a már elkészült logózott reklámajándékainkból, amelyekkel az adott cégek nagy elégedettséggel távoztak és akár többször vissza is tértek az évek során. Ha most kezd vállalkozásod környezetkímélőbb, fenntarthatóbb utakra lépni, korábbi cikkeink kiválóak útmutatónak, mint például „Mit tekintünk környezetbarát terméknek?” című cikkünk.

Elkészült munkáink cégek részére

Logózott kulacsok, bögrék, termoszok ezekkel nem lehet hibázni. Könnyen hasznavehető hétköznapi tárgyak, amelyek egy szép logóval vagy frappáns szöveggel kiemelkedő darabjai lehetnek az ajándékozottak mindennapjainak. Sunsox nevű sportkulacsunk pont ilyen termék! A legkörnyezetkímélőbb anyagból, üvegből készült és többféle különböző színben is elérhető kínálatunkban.

Logózható sportkulacs cégeknek - greengift.hu

Amivel sosem lehet mellélőni és talán mondhatjuk, hogy a legegyszerűbb, de legnépszerűbb konferenciaajándékok is, nem mellesleg az olcsóbb ajándékok közé tartoznak, azok nem mások, mint a tollak és a ceruzák. Rengeteg színben, fajtában, formában elérhetőek, mindenkinek szüksége van rá a hétköznapokban és egy emblémával igazán dizájnos tud lenni. Környezetbarát alternatíváink közül cégek választották például Reflat nevezetű újrahasznosított papírból készült tollunkat.

Logózott toll cégeknek - greengift.hu

Többségben inkább irodaszerekben gondolkodnak céges ügyfeleink, mint egy jegyzettömb, mappa vagy egy olyan fenntartható notesz, mint Bluster nevű jegyzetfüzetünk. Klasszikus, stílusos és praktikus szóróajándék. Kérd emblémával, hogy egyedi ajándékkal várd a megajándékozni kívánt személyeket.

Logózott notesz cégeknek - greengift.hu

Ha egy igazán különlegesebb környezetbarát ajándékra vágysz, nem is tudnánk jobbat javasolni, mint magbonbon termékeink, akár képeslapon akár egy 4 db-os válogatásban. Csokibonbon helyett partnereidet meglepheted egy egyedi ültethető virág és vagy fűszermag bonbonnal, amelyek elültetve pár nap alatt kihajtanak és gyönyörködhetnek bennük.

Virágmag válogatás ajándékba - greengift.hu

Ők már mind minket választottak, tedd meg te is, ha elégedett arcokat szeretnél látni üzleti találkozóidon, céges megbeszélésekeiden vagy az irodában!

Kérdés esetén itt tudsz minket elérni!