Reklámtoll logóval - Az elsőrendű reklámajándék cégeknek

Reklámtoll logóval - Az elsőrendű reklámajándék cégeknek


Logózható reklámtoll - a promóciós ajándékok aduásza

Az emblémázható reklámajándékokról valószínűleg mindenkinek a tollak jutnak elsősorban eszébe, és ez nem véletlen. A legkedveltebb promóciós termékről van szó, melynek népszerűségét a kedvező ára és praktikussága adja. Kitűnő választás céges partnerek számára, szolgáltatóknak, rendezvényekre, oktatási intézményeknek, konferenciákra vagy vendégtérbe promóciós terméknek. Mindemellett a dolgozók megajándékozására is alkalmas maradandó ajándék.

Ajándékötletek céges rendezvényre

Milyen szempontokat vegyél figyelembe a megfelelő toll kiválasztása során?

Most ahhoz szeretnénk egy kis útmutatót adni, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a toll kiválasztása során.
Az első fontos szempont, hogy milyen színeket tartalmaz a cég logója. 
Érdemes a kiválasztási folyamat során figyelembe venni a cég arculatának színeit és ahhoz igazítani a választást.
Fajta / mennyiség: Vannak olyan kitelepülések, ahol inkább a legyártott mennyiséget érdemes növelni, mert sok emberrel lehet kapcsolatba kerülni rövid idő alatt, és az emblémázott toll használata egy gyors megoldást jelenthet a marketing célú reklám közvetítésére. Nagy számú résztvevővel zajló eseménynél, például fesztiválok pultjainál vagy sporteseményeken akár egy újrahasznosított papírból készült toll is optimális lehet márkád népszerűsítésére nagy mennyiségben. Egy konferencián, vagy üzleti partnerek számára gyártott toll esetében viszont érdemes magasabb minőségű, például nívós fém tollat választani, amit adott esetben hosszú ideig használni fognak.
Logózás lehetősége: A különböző anyagokból készült tollak különböző logózási lehetőségekkel rendelkeznek. A termékinformációink között részletes leírást találsz mindegyik tollunk paraméteréről és annak lehetséges logózási lehetőségeiről. Ajánlatkérés előtt érdemes figyelmebe venni a logózási méreteket és a tervezett grafika méreteit, de ne aggódj, mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot, ha a grafika mérete miatt nem szépen kivitelezhető  a termék és igyekszünk megtalálni rá a legjobb megoldást veled együttműködve.
Toll anyaga: Sokféle anyagból készülnek tollak, például kartonpapír, búzaszalma, parafa, bambusz, vagy alumínium.Olyat célszerű választanod, ami összeegyeztethető a céged küllemével és azzal, hova szeretnéd pozícionálni vállalkozásodat.
Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk természetesen az újrahasznosítás jegyében néhány tollunkat. Ha szeretnél egy kis betekintést a kínálatunkba, olvasd el az erről készült bejegyzést.

Milyen előnyei vannak a logózható tollaknak?

Az emblémázott tollak a funkcionalitásuk és praktikusságuk miatt nagyon ideálisak, ráadásul költséghatékonyak is. A rendezvényeken történő kiosztásukkal a résztvevőket könnyen oda lehet vonzani. Kis helyen is kompakt módon elférnek, de könnyen szétoszthatóságuknak hála szabadtéri eseményeken is kiváló megoldást kínálnak.

Környezetbarát ajándékok cégeknek

Milyen emblémázási módok közül tudsz választani, és hogyan működnek?

Szitanyomás: A szitanyomásos nyomatnál egy sablon segítségével kerül az üzenet a tollra egy kiválasztott színnel.

Digitális nyomtatás: A digitális nyomtatási technológiával akár bonyolult grafikai mintát vagy logót is lehetőség van közvetlenül a toll felületére nyomtatni nagy részletességgel, és nagy színválasztékban.

Lézergravírozás: A lézergravírozás során az anyag felületét égetik vagy marják meg a lézer hatására, tartós és precíz mintákat létrehozva.

Tamponnyomás: A tamponnyomáshoz egy szilikon minta segítségével kell felvenni a kiválasztott színből álló festéket, aminek a segítségével a gép rányomja a logózandó tárgyra a mintát.

Körszitázás: A körszitázó technológia egy gyors és hatékony módja a tollak emblémázásának. A logózandó tárgy a nyomtatóba kerül, amin egy hengeres fejről a tintát közvetlenül a tárgyra nyomja.

UV LED technológia : Az UV LED technológia esetén hő nélkül UV fény segítségével történik a nyomtatás fixálása, száradási idő nélküli azonnali végeredményt kapva a tárgyon.

Tehát a logózható tollak igazi klasszikusnak számítanak az emblémázható reklámtárgyak világában, és sok lehetőséget tartogatnak a cégek számára. Emblémázási módok között, ahogy a toll választéknál is van bőségesen miből választani, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt.

Reméljük tudtunk segíteni, jó nézelődést kívánunk!
Kérdés vagy árajánlatkérés esetén az info@greengift.hu email címen várjuk leveledet.

Related Products