Környezetbarát tollak természetes anyagokból

Környezetbarát tollak természetes anyagokból

A toll az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb reklámajándékok közé tartozik. A tollak emblémázása és nagy tételben történő gyártásuk, meglehetősen pénztárcabarát megoldásnak számít. Roppant hasznos, szinte biztosra vehető, hogy kedvelt és sokat használt logózott ajándék lesz a partnerek és a vásárlók számára.  Minden eseményre tökéletes szóróajándék, legyen szó rendezvényről, előadásról, bemutatóról vagy üzleti megbeszélésről. A Greengift olyan logózható tollakat kínál az ügyfelei részére, melyek valamilyen természetes alapanyagból készültek. Kínálatunkban fellelhető fából, bambuszból és újrahasznosított kartonból készült különleges darabok is.

Fából készült reklámtoll

A fa olyan természetes anyag, mely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, remekül alakítható és sok minden előállítható belőle. Könnyen és sokoldalúan megmunkálható, több mint tíz-ezer felhasználási célja, módja és területe ismert. Az egyéb termékek közé soroljuk a tollakat, az olyan csodálatos felhasználási területek mellett, mint a hangszergyártás, bútoripar stb. Ökológiai szempontból a fa is megújuló erőforrás az erdőtelepítéseknek köszönhetően. Növekedése közben szén-dioxidot von el a levegőből, jobb levegőt biztosítva mindenki számára.

A fa egy csodálatos anyag, csempéssz egy kis természetet ügyfeleid kezébe egy fából készült reklámtollal!

Bontol fa golyóstoll

Sötétbarna fából készült emblémázható golyóstoll, kék színű tollbetéttel. Igényes, szép megjelenésű, így partnerek részére is szívesen ajánljuk ajándékozás gyanánt.

Fából készült golyóstoll

Bükkfából készült reklámtoll

Jól alakítható keményfából készült toll. Bár rajzolata hétköznapibb, kellemes fogású kéken író golyóstoll.

Bambusz tollak logózással

Bambusz termékeinkről korábban már szó esett ebben a cikkünkben, ám nem lehet elégszer említeni mennyire bámulatos növény a bambusz.  Környezetbarát forrás, remekül hasznosítható és felhasználható alapanyag. Annyira sokoldalú a felhasználása, hogy nem véletlen az évről évre egyre több bambusz termék megjelenése a kínálatban. Szeretnénk leendő és már meglévő ügyfeleinket is arra buzdítani, hogy válasszanak környezetkímélő megoldásokkal készült természetbarát reklámajándékot földünk jövőjének érdekében!

Parafa reklámtollParafából készült emblémázható toll

Parafa szintén fenntartható környezetbarát anyag, mely könnyű és sok mindenre felhasználható. Sajnos a környezetbarát parafa alkalmazása azonban egyre inkább eltűnőben van.
Ma a legismertebb parafatermelő országok mind Földközi-tenger vidéki országok: Spanyolország, Portugália stb. A parafából készült toll puha, természetes tapintású, bátran ajánljuk szóróajándékként rendezvényekre, vagy akár munkatársaknak az irodába!

Figyeljünk oda munkahelyi környezetünkre is, és vegyünk magunkat körbe természetes anyagokból készült íróeszközökkel!

Újrahasznosított kartonból készült tollak

A hulladékpapírból készült termékek egyre nagyobb teret hódítanak. A papír újra felhasználása sok lehetőséget ad, az olyan hétköznapibb termékek elkészítésére is mint a karton toll vagy natúr füzetek. Legyél te is környezettudatos és válassz természetes, illetve lebomló anyagokból készült reklámajándékot!