Kedvenc bambusz termékeink

Kedvenc bambusz termékeink

Műanyag zacskók, palackok, ezek a mindennapi használatos, nem lebomló termékek rengeteg kárt tudnak okozni környezetünkben. Biztos ti is nap mint nap szembesültök vele, hogy milyen sok az eldobált szemét körülöttünk. Szerencsére ma már egyre többen foglalkoznak ezzel a kérdéses problémával és egyre jobban tudatosul ez a jelenség az emberekben. Ennek hatására egyre nagyobb az igény a környezetbarát, újrahasznosítható anyagokból készült termékekre.  Mi is azon fáradozunk, hogy a fogyasztói igényeknek eleget téve, rengeteg alternatív környezettudatos reklámajándékot kínáljunk lehetőségként egy zöldebb környezetért!

Kedvencünk a bambusz

A bambusz felépítése és könnyű megmunkálhatósága miatt az élet szinte minden területén hasznosítható és felhasználható növény. Nem véletlen, hogy a sokoldalúsága miatt igen közkedvelt természetes környezetbarát forrás. Sok pozitív tulajdonsága mellett elmondható a bambuszról, hogy többek között nagyban hozzájárul a földünk egészséges levegőjéért, mert 35%-al több szén-dioxidot köt le és több oxigént termel más fajokkal szemben. Gyorsan nő és környezeti negatív behatások ellenére is könnyen regenerálódik. A bambusz sokoldalúsága, tartóssága és erőssége abban mutatkozik meg, hogy gyakorlatilag bármire felhasználható, legyen szó bútorról, tárgyakról, textilekről vagy ételről! Erősebb, mint az acél! Szilárdsága, súly aránya, jobb, mint az enyhe acélé. Felépítési alkalmazáshoz kevesebbre van belőle szükség, ami a környezet számára kevésbé megterhelő. Mindezen információk igen meggyőzőek és érthető, hogy miért kedvelt a bambusz a fenntartható anyagok terén.

Bambusz termékeink – amiket mi szeretünk

Tegyünk a környezetünkért, és vegyük körbe magunkat újrahasznosított, avagy természetbarát termékekkel. Mint tudjuk kiváló környezetbarát nyersanyagforrás a bambusz és tulajdonságainak köszönhetően sokféle módon felhasználható. Megmutatjuk mely bambuszból készült reklámajándékok a Mi kedvenceink és lehetnek a Ti kedvenceitek a jövőben!

Hordozható bambuszpohár

BambuszpohárEz a bambuszpohár a legjobb környezetbarát módja a reggeli italnak. Biztosak vagyunk benne, hogy természetes megjelenésével nem akarod majd otthon hagyni! Környezettudatosságunkkal másokat is ösztönözhetünk, mutassunk példát!  Hordozható poharunkkal megkíméljük a természetet attól, hogy még több műanyag szemét termelődjen. Hogy hozzád még közelebb álljon többféle színből is választhatsz, de nekünk a zöld színű a kedvenc. 

Bambusz vágódeszka BabulávalBambusz vágódeszka reklámajándék

Felejtsük el a műanyag vágódeszkákat!  A bambusz vágódeszkák nagy népszerűségnek örvendenek. Előnye a műanyaggal szemben, hogy kevesebb folyadékot szív magába, így kevésbé maradnak meg rajta a baktériumok. Továbbá masszív tartása van és kevésbé rongálódik. Minőségi és dekoratív -aranyos-  konyhai eszközökkel élvezetesebb a főzés, nemigaz? Reklámajándékba is kiváló tárgy mind férfiaknak és nőknek egyaránt, melyre gravírozással készül a cég emblémája!

Bambusz toll

Bambusz logózható rollA stílusos bambusz tollat kellemes a kézbe venni és használni. Használata közben Közelebb érezhetjük magunkat a természethez, erezete miatt egzotikus a megjelenése. Környezetbarát termékeink közül egyik legnépszerűbb a bambusz toll az ajándékozás terén.  Natúr színe elegáns külsőt sugároz ezáltal üzleti ajándéknak is ideális. Válassz megbízható minőségi környezetbarát tollat melyet jó szívvel adhatsz akár emblémázott ajándéktárgyként.

Pendrive bambusz külsővelEmblémázható pendrive bambuszból

Zöld termékeink között technológiához kapcsolódó eszközt is találhatunk.  Az adathordozó a mai napig tökéletes reklámajándék főleg, ha fa vagy bambusz külsővel párosul. Egyre több cég igyekszik környezetebarát rendszer kialakításával és erősíteni a környezeti tudatosságot. Ebből adódóan az öko anyagok alkalmazására is igen nagy hangsúlyt fektetnek, ez mind a partnereknek és munkavállalóknak imponáló törekvés. Bambuszból előállított adathordozó cégprofilhoz illő példás ajándék lehet melyre kimenthetők és tárolhatók a legfontosabb adatok, dokumentumok, képek stb.