Kedvenc újrahasznosított irodaszereink

Kedvenc újrahasznosított irodaszereink

Lendülj bele a munkába környezettudatosan!

Sajnos minden évben eljön az az idő, amikor véget ér a nyaralás, elröppen a nyár időszak, lecsökken a szabadságaink száma és vissza kell térni a szürke hétköznapokba, a munkahelyünkre vagy az iskolába. Felfrissülten, kipihenten és új lendülettel kezdünk bele a munkába főleg, ha beszerzünk előtte ezt-azt, hogy jobb kedvvel menjen a munka. Ha már új dolgok beszerzésén gondolkodunk, érdemes körülnézni a környezetbarát alternatívák között, melyek minőségben ugyanolyan jók, ha nem jobbak és még a Földet sem terheled vele. Környezetbarát termékeinkkel könnyen feldobjuk az irodai asztalokat, és logózással promóció céljából is kiváló választások. Ha szeretnéd meglepni ügyfeleidet, partnereidet, vagy csak feldobnád irodád, akkor saját logóddal egyedivé tehető reklámajándékainkkal ezt most megteheted. Fontos odafigyelnünk vásárlásunk során, hogy az adott termék mennyire lesz praktikus és mennyire lehet alkalmazni a mindennapi munkahelyi életben. Ha érdekelnek egyéb hasznos környezetbarát irodai kiegészítőink olvass bele korábbi cikkünkbe „Az 5 legpraktikusabb jegyzetfüzet, jegyzettömb”-be. Tovább olvasva pedig informálódhatsz kedvenc környezetbarát irodaszereinkről, melyek igazán hasznosak lehetnek mások számára.

Környezetbarát irodai kiegészítőink legjobbjai

Az újrahasznosított anyagból készült, gumival zárható irattartó mappa egy irodában dolgozónak kifejezetten előnyös lehet plusz ez egy olyan reklámtárgy, amely mindig szem előtt van, tehát céglogóddal ellátva ügyfeleid és partnereid figyelmét is felkeltené az irodádban.
környezetbarát logózható ajándék cégeknek

Ecological iratmappa

Az egyik legjobban preferált reklámajándék, amely sosem megy ki a divatból az természetesen egy emblémáddal egyedivé tehető toll. Nálunk biztosan találsz cégprofilodhoz leginkább passzoló színű és fajtájó írószert. Környezetbarát búzaszalma műanyagból és újrahasznosított papírból készült tollunk megannyi színben elérhető darab. Egyszerű de nagyszerű választás egy toll, hiszen kis helyen elfér, azaz bárhová magaddal viheted, olcsó és célszerű.
Környezettudatos céges reklámtárgy

Desok golyóstoll

Az öntapadós jegyzettömbök és jelölők minden mennyiségben szükségesek a legtöbb ember munkája során, hiszen mindenki jegyzetelget apró fecnikre, ha valamit nem akar elfelejteni vagy valamit meg akar jelölni. Különösen jó választás ebből is az újrahasznosított papírból készült, letisztult, környezetkímélő opciót választani. Weboldalunkon számos különböző formájú, színű és árú jegyzettömb kapható.
Reklámtárgy cégeknek irodába

Sizes öntapadós jegyzettömb

Manapság, a technológia fejlődésének köszönhetően ezernyi telefonos és számítógépes kiegészítő kapható megannyi webáruházban. Ennek jóvoltából nálunk is megtalálható mindenféle földi jó, ami segíthet akár munkád során is és még remek reklámozás céljából is. Bambuszból készült két részből összerakható asztali mobiltelefon tartónk igazán hasznavehető és népszerű a környezetbarát reklámajándékok piacán.
Céges irodai kiegészítő

Gibba bambusz mobiltelefon tartó

Vidám és tudatos nézelődést, valamint vásárlást kívánunk minden kedves látogatónknak!