Logózható juta reklámtáska

Logózható juta reklámtáska

Természetes anyag: a juta

A juta biológiailag lebomló és környezetbarát anyag és nem szennyezi a környezetünket, mint a műanyag termékek!  A juta olcsóbb, mint más anyagok, így bizonyos mértékig pénzt takaríthatunk meg. Nagyszerű tulajdonsága miatt ösztönözni kell a jutából készült termékek használatát, hogy hozzájárulhassunk tiszta és egészséges környezetünkhöz! Az emberek már felismerték mekkora lehetőségek rejlenek a juta táskák vásárlásában, gondold át te is, tudj meg többet, és lesd meg kínálatunkat!

Jutából készült termékek

A juta lágyszárú növény és rostszála a pamut után a legnagyobb mennyiségben termelt szálasanyag. Főleg zsákokat és csomagolóvásznakat állítanak elő belőle. A nyers juta kivitele Indiából a 18. század végén kezdődött. Kezdetben a rostját főleg kötelek készítésére használták. Az előállítás munkáját mindig rosszul fizették, így a juta világpiaci ára alacsony maradt, ezért versenyképes. A jutából leginkább zsákot, csomagoló textíliákat készítenek. (forrás: wikipedia)

Számos előnye van a juta termékeknek, pozitív tulajdonsága mellet nem mehetünk el észrevétlenül! Első és legfontosabb, hogy környezetbarát. A műanyag zacskók okozta káros környezeti rombolása miatt a juta zsákok ideális választás lehet, mivel természetes szálakból készültek és 100%-ig biológiailag lebomló. Emellett a juta táskák rendkívül elegánsnak tűnnek természetes színükkel. Meglehetősen erősek, masszívak, tartósak és könnyen hordozhatók. Marketing szempontból a juta táskán elhelyezett céglogó tökéletes reklámfelület.  A célcsoport a mindennapi életben, vásárlás és egyéb alkalmak során magukkal vihetik. Ezekkel a egyediesített táskákkal nemcsak a vég márkáját népszerűsítheted, hanem arra is ösztönözheted ügyfeleid, hogy zöldé váljanak. Előremutató hasznos környezetbarát ajándék és biztosan nem kerül a használhatatlan tárgyak közé. 

Hátizsák

Szerencsére az utóbbi években újra divatba kerültek a hátizsákok melyek igazán praktikusak tudnak lenni, a súly eloszlik a vállakon és a kezünk is szabad marad! Ideális környezetbarát termék reklámozáshoz vagy környezetvédelmi promóciós ajándékként.

Válltáska

Céglogóval egyediesíthető természetes juta táskákkal járulj hozzá a környezetbarát életstílushoz! Használd fel őket a következő marketingkampányában ajándéktárgyként! Remek reklámajándék, funkcionális és bárki viselheti őket!