Melyiket mikor? Környezetbarát poharak, bögrék, termoszok, kulacsok

Melyiket mikor? Környezetbarát poharak, bögrék, termoszok, kulacsok

A hordozható környezetbarát poharak széles választéka áll rendelkezésünkre, ha reklámajándékot szeretnénk választani. Amilyen széles a kínálat, olyan széles a felhasználási terület is. Vannak melyeknek használatát hétköznapinak tekintjük és vannak melyeket alkalomhoz vagy évszakhoz társítunk.

Reggel egy gyors kávé?

Nem kell lemondanod a reggeli kávézás élményéről akkor sem, ha szeretnél környezettudatosan élni, de nincs időd otthon elfogyasztani. Kávédat nyugodtan kérheted saját, többször használatos poharadban, döntsd el Te, melyik illik jobban az életstílusudhoz. Autóban használj pl termoszbögrét, mely jól záródik és melegen tartja italodat. Vannak szívargyújtós töltővel rendelkező típusok is, melyekkel hosszú ideig melegen tarthatod kávéd vagy teád akár a téli hidegben is.

Környezetbarát reklámajándék

Kirándulás, séta vagy gyermekkel a játszótéren?

Ezekhez a programokhoz jól záródó, nagyobb kapacitású kulacsra vagy termoszra lehet szükségünk, ahogy az évszak megkívánja. Gondoljuk át előre mi a legpraktikusabb az adott programhoz. Például, ha gyerkőccel megyünk valahová, kulacsunk soha ne legyen törékeny vagy szivárgó. Sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. Ilyenkor gondoljunk arra is, hogy egy csavaros kupak kényelmetlen a kicsinek, helyette a gyorszáras megoldások lehetnek ideálisak, amiből a gyerek is kényelmesen tud inni. Kiránduláshoz válasszunk minél könnyebb palackot, hiszen hosszútávon kellemesebb a kisebb súly cipelése. Léteznek karabíneres változatok, melyeknek köszönhetően nem kell minden egyes alkalommal levennünk hátizsákunkkat, ha megszomjaztunk. Szűrőbetétes palackokba helyezhetünk jégkockát vagy akár gyümölcsdarabokat is, melyekkel igazán ínyenc és frissítő finomságot kortyolhatunk.

Öko reklámtermékek
Öko reklámajándék

Irány a tömegközlekedés

A városi tömegközlekedésnek megvan a maga bája. Az ébredező város illata hangultba hozza az embert. Egy friss kávé és egy ropogós péksüti tökéletes napindítás lehet. Főleg, ha kávédat nem eldobható pohárban kéred, hanem saját, többször használatos „To go” poharadba, mellyel sokat teszel környezetünk egészségéért. Kedvencem ez a szilikongyűrűs bambuszpohár, mely minden színváltozata képes magával ragadni hangulatomtól függően. Neked melyik a kedvenced?

Környezetbarát bambusz útipohár