Emblémázható kulacsok

Emblémázható kulacsok

Jutalmazd meg munkatársaid vagy mondj köszönetet az ügyfeleknek, egy egyedi céglogóval ellátott vizes palackkal! Széles és sokszínű kínálatunkban könnyen megtalálhatod a cég márkájához illő darabot! Válogass PP műanyag, alumínium, üveg vagy biológiailag lebomló lehetőségek közül. Színben, formában, méretben rengeteg terméket találhatsz a webáruházunkban. Az elképzelt palack emblémázásával kapcsolatban keresd barátságos csapatunkat!

A palackok mint reklámajándék

Reklámajándéknak szánt vizes palackok a legtöbb helyzetben kiváló reklámozási eszközök. Legyen szó akár helyi sportrendezvényről, szórakoztató programról vagy szabadtéri rendezvényekről, ahol sok emberrel kontaktálunk hatékony kommunikációs eszköz tud lenni. A vizes palackok nagy emblémzáható felülettel rendelkeznek, és a legtöbb stílushoz két oldalról lehet szöveggel, illetve céglogóval ellátni. A kulacsok olyan használati tárgyak, amelyeket bárki- és bármelyik cég feltudja használni a promózás céljából. Egy mutatós, megfontoltan kiválasztott darab, a napi irodai felszerelés tartozékká válhat, és erősíteni tudja a munkatársakban a céghűséget.

Környezettudatosság kulaccsal

A reklámtárgyak közül a kulacs az egyik leghasznosabb termék, ami egyben még környezettudatos is. Nagyon sok egyszer használatos műanyag palackos vizet iszunk napi szinten, ami a környezet számára nagyon megterhelő és rengeteg szemetet termelünk vele. Alternatívaként érdemes elgondolkodni, egy ilyen termék beszerzésén és mások gondolkodását is befolyásolni egy ilyen döntéssel. Mivel a folyadék nagyon fontos szervezetünk részére, egy mutatós egyedi kulaccsal napi rutinná tehető ennek pótlása.
Egy kirándulás vagy sportolás alkalmával is nélkülözhetetlen darab, hiszen vizet mindenképpen magunkkal kell vinni. Erre tökéletes megoldás egy mindig kéznél lévő palack, ami mindig ott van velünk. Nézzük a kínálatunkban megtalálható darabok közül néhányat:

Logózható vizes palackVizespalack citromfacsaróval

Hogy ne csak egy egyszerűbb darabot mutassunk meg választékunkból, itt egy citromfacsaróval ellátott kulacs is. Praktikus lehet annak, aki nehezebben birkózik meg a vízivással, mert így könnyedén ízlés szerint ízesíteni tudja citrommal vagy naranccsal.

Színes palack

Kellemes színekben kapható zöld, kék, piros Sió névre keresztelt pp műanyagból készült kulacs. Kiegészítő elemként rozsdamentes acél került a vizespalackra.

Kulacs szűrőbetéttel

Logózható kulacs szűrőbetéttelA citromfacsaróval ellátott palackhoz hasonlóan ezzel is lehet finom ízesített vizet készíteni a benne lévő szűrőbetéttel. Melegebb időszakban bármilyen gyümölccsel könnyedén zamatossá tehetjük a italunkat. Célszerűen használható a mindennapokban is, egy egészségesebb életért! Sportoláshoz tökéletes választás lehet!

Műanyag kulacs

Újrahasznosított műanyag kulacs100%-ban újrahasznosított műanyagból készült kulacs. Könnyen megfizethető, egyszerű darab, melynek tetejét kiválaszthatod a cégprofilhoz legjobban illő színben.