Logózható környezetbarát kulacsok

Logózható környezetbarát kulacsok

Válaszd a környezetbarátot az eldobható helyett!

Közelegnek a nyár legmelegebb napjai. Ebben az időszakban mindannyiunknak jobban oda kell figyelnie a folyadékbevitelre. Tény, hogy az emberi test 50-60%-át víz képezi, ezért fontos a megfelelő folyadékmennyiség bevitele szervezetünk megfelelő működéséhez.

Egyre népszerűbbek az újrafelhasználható kulacsok a környezettudatosság jegyében, így napról napra több cég támogatja ezeknek a beszerzését partnereik és alkalmazottjaik részére. A kulaccsal, mint reklámtermékkel nem a haszontalan tárgyak mennyiségét növeled ügyfeleid fiókjaiban, hanem egy mindennapi használati cikkel leped meg őket.

Milyen kulacsot vegyél?

Fontos néhány szempontot figyelembe venni a kulacsok vásárlásakor. Ha maga a kulacs plusz súly vagy teher, hátrány lehet a nap végére. Ennek ellenére a legjobb választás az üvegkulacs lehet, ha a higiéniai szempontokat helyezzük első sorba. Könnyen tisztíthatóak, nem penészednek olyan könnyen, mint fém társaik. Hátrányuk pedig a súlyuk és a sérülékenységük. Akik egésznap magukkal hordozzák a kulacsukat jó választás lehet részükre az alumíniumból készült pillekönnyű sportkulacsok. Ezek biztosan nem jelentenek nagy terhet üresen sem a táskában.

Miért használj üveg, alumínium vagy rozsdamentes acél kulacsot az eldobható műanyag társaival szemben?


A környezetszennyezés világszerte aggodalmat keltő mértékben van jelen, ennek lassításában te is segíthetsz. Első lépésként az akár évszázadok alatt lebomló egyszerhasználatos műanyagpalackok helyett választhatsz többször használatos társai közül, ezzel hosszútávon magadnak is pénzt spórolva! Kevesebb energiát igénylő a fém, illetve üveg kulacsok előállítása, ezáltal kevesebb káros anyag kerül gyártásuk során a környezetbe. A fém kulacsok tartósabbak, hosszabb élettartamúak, nagyszerű hőtartók és számos műanyag társával ellentétben nem tartalmaz BPA-t, amely a szervezetre káros vegyi anyag.

Egy egyedi környezetbarát kulacs nem csak a környezet kímélésére alkalmas, de kiváló reklámajándék is lehet céged, alkalmazottaid, partnereid, ügyfeleid számára nemtől és kortól függetlenül. Napjainkban egyre népszerűbbek a környezetbarát promóciós termékek.  Reklám szempontjából előnyösebb olyan terméket választani, amit nap, mint nap használhatnak vagy láthatnak.

Weboldalunkon megtalálható számos kulacsunk közül szemezgetve mindenki megtalálhatja magának a számára tökéletes darabot. Számtalan színben, méretben, anyagban és árban különböző termékeink közül választhatsz, melyek közül ezek kiemelkedő darabjaink.

Logózható eco kulacs

Mento alumínium kulacs

Emblémázható palack

Flaber üveg sportkulacs

Környezetbarát logózható kulacs

Rextan sportkulacs

 

 

 

Related Products