Környezettudatosan a bevásárlásban is

Környezettudatosan a bevásárlásban is

Környezettudatosan a bevásárlásban is

Korábban már beszéltünk róla, hogyan tehetjük a hétköznapjainkat is környezettudatosabbá többször használatos, vagyis nem eldobható termékek alkalmazásával. Gondolok itt saját vizespalackra, ételhordóra, útipohárra, divatosabb nevén To go pohár, és a különféle szatyrokra, táskákra. Most ez utóbbi témáról szeretnék részletesebben beszélni és mutatni néhány népszerű terméket, melyet cégek számára akár emblémázással is el tudunk készíteni, mint környezetebarát reklámajándék.

Miért fontos, hogy környezetbarát bevásárlótáskát használjunk?

Rengeteget hallani manapság a nehezen lebomló műanyag szatyrok kártételeiről. Szennyezik az óceánok vizét, állatok ezrei halnak meg a lenyelt zacskók, vagy a testükre tekeredett táskák miatt. Az eldobált hulladékok mennyiségéből hegyeket lehetne építeni, és ennek hosszú távon katasztrofális következményei lesznek az egész bolygó élővilágára nézve. Ezért nagyon fontos, hogy a háztartásokban minimalizáljuk az eldobható zacskók és szatyrok használatát. Kiváló környezetbarát alternatívát nyújtanak erre a pamut bevásárlótáskák, melyek előnye, hogy kis helyen is elférnek. Vagy választhatunk jutából készült táskákat is, melyek strapabíróbbak és mutatósabbak. Tudatosan gondolkodó cégként válassz Te is környezetbarát reklámajándékot.

Pamut bevásárlótáskák kínálatunkból

Ahogy azt már említettem a pamut táskák előnye, hogy összehajtogatva kis helyen is elférnek, így akár többet is magunkkal vihetünk. Különböző méretekben kapható, így a kisebbeket használhatjuk akár zacskó helyett is, zöldségek tárolására. Találhatunk hosszú és rövid füllel rendelkező darabokat attól függően, hogy kézben vagy inkább vállon szeretnénk cipelni. Cégeknek ezek a bevásárlótáskák kiváló reklámajándék alternatívát jelentenek, hiszen aki kapja, nap mint nap használni fogja vásárlásai során és egyúttal reklámozza cégünket úton útfélen. Íme kedvenc pamut táskáink:

Környezetbarát reklámajándék

Környezetbarát bevásárlótáska

Öko reklámajándék

Juta táska kínálatunkból:

A juta egy erősebb, strapabíróbb anyag, ebből adódóan a jutából készült táskák mérete általában nagyobb is lehet pamut társaiénál. Juta táskát használhatunk akár strandon is, de összességében megállja a helyét nyári divattáskaként is. Bevásárláskor sem kell aggódnunk, a nagyobb táskák fülei ugyanis párnázottak. Egyes táskákon a gyártók pamut zsebeket is elhelyeztek az egyszerűbb logózhatóság kedvéért, így cégek számára is kiváló környezetbarát reklámajándék alternatíva lehet. Kedvenc juta táskáink:

Könyezetbarát strandtáska

Öko bevásárlótáska

Környezettudatos reklámajándék

Egyéb környezetbarát táskáink elérhetőek webáruházunkban!