Top 5 számítógéptartozék környezetbarát anyagból

Top 5 számítógéptartozék környezetbarát anyagból

Lehet úgy használni elektronikai eszközeinket, hogy közben „zöldek” maradjunk?

A környezetvédelem napjainkban egyre nagyobb mértékben van jelen, ezt viszont nem egyszerű összeegyeztetni az elektronikai kütyüinkkel vagy magával a digitális világgal. Van elég opció a váltásra? Le tudjuk cserélni eszközeinket környezetbarát alternatívákra? Szerencsére egyre bővülő a piac a környezetet óvó termékek terén, ebbe beleértve az elektronikai eszközöket is, tehát a válasz igen, le tudjuk cserélni kiegészítőinket egy tudatosabb jövő érdekében! Most megmutatjuk neked weboldalunk legnépszerűbb számítógéptartozékait, amelyekkel egyszerre lehetsz környezetkímélő és trendi. Földünk megóvása minden ember felelőssége, ha te is fontosnak tartod a tudatos és fenntartható életet, ezekkel az egyszerűen beszerezhető készülékekkel csökkentheted ökológiai lábnyomodat. Ha nem csak elektronikai eszközeidet cserélnéd „zöldebb” verzióra, akkor korábbi „Praktikák egy környezettudatosabb életért” cikkünkben olvashatsz további tippekért és trükkökért.

Top 5 környezetbarát számítógépes kiegészítő

Manapság már nem a legbiztonságosabb hely az internet, meg kell bizonyosodnunk róla, hogy kameránkon keresztül nem vagyunk állandó megfigyelésben, ehhez hasznos kis kiegészítő lehet egy egyedi logóval ellátott búzaszalmából készült Fildon nevű webkamera kitakaró, amely nem csak stílusos, de környezettudatos, olcsó és hasznos is. Kiváló promóciós ajándék lehet alacsony költségvetésű cégek számára is. Apró ajándék, de nagy öröm.Környezetbarát céges reklámajándékA mindennapos számítógép használat hasznos kelléke az egér, amelyből készletünkben vezeték nélküli, környezetbarát, búzaszalmából készült opciót találhatsz meg, nevén nevezve Estiky optikai egér. Emblémázással, céges logóddal vagy szlogeneddel egyedivé téve partnereid, ügyfeleid mindennapi géphasználatának szuperül hasznosítható, praktikus eszközévé válhat.Környezetkímélő ajándék cégeknekA mindennapi egérhasználat elengedhetetlen kelléke egy egérpad, amelyből szintén kapható környezetkímélő alternatíva. Parafával bevont Relium névre hallgató darabunk vezeték nélküli töltőként is funkcionálva megkönnyíti a számítógép és mobiltelefon használatodat is. Logózással egyedivé téve kiválóan funkcionál céges reklámajándékként is, valamint az irodád stílusos díszítőelemévé is válhat.
Logózható céges reklámajándék Előnyös számítógépes reklámajándék lehet az USB memória is, hiszen manapság mindent digitálisan tárolunk és tárhelyre állandó szükségünk van a mindennapokban. Kínálatunkban lévő Haidam nevű bambuszból készült 16 gb tárhelyű pendrive nagyszerű választás, ha egyszerre védenéd a környezetet és tárolnád az adataidat.
Emblémázható öko reklámajándék
Ha egy hosszú, fárasztó munkanap elé nézel, és úgy érzed egésznapos kávéfogyasztásra van szükséged, vagy csak nem szereted a kihűlt italokat, akkor Ligrant nevű USB bögre melegítőnk használatával egész nap melegen tarthatod italod és dolgozhatsz egyszerre. Egy irodában dolgozó asztalának praktikus kiegészítőjévé válhat és céged logójával kiváló promóciós célt is szolgálhat.
Számítógépes reklámajándék cégeknek