Őszi környezetbarát reklámajándékok - ajándék ötletek hűvösebb időre!

Őszi környezetbarát reklámajándékok - ajándék ötletek hűvösebb időre!

Környezetbarát reklámajándékok a hűvösebb időkre

Szeptembert megkezdve elbúcsúzhatunk a nyári lenge ruháinktól, a nyári melegtől, a jéghideg hűsítőktől és előkotorhatjuk szekrényünk mélyéről a vastag pulóvereket és a fiók aljáról az esernyőket, termoszokat. Nehéz elengedni a nyári szabadságot, a pihenést és belevetni magad a nagy végeláthatatlannak tűnő munkába, de mindenkit feldob egy-két újítás legyen szó a szabi után visszatérő dolgos emberekről vagy az iskolát kezdő fiatalokról. Azt utóbb említett személyekről sem feledkeztünk meg, korábbi cikkünkben környezetbarát iskolakezdéshez adtunk tippeket most viszont azoknak kedvezünk ajándékötleteinkkel, akik már idősebbek, dolgoznak vagy egyetemre járnak.

Őszi céges rendezvényekre, meetingekre egyedi céges logóval ellátott szóróajándékokat biztosítunk nagy választékban. Egy-egy ilyen eseményre nagyon hasznos és különleges ötletek vannak tarsolyunkban! Ezekkel az ajándékokkal vállalkozásod kitűnhet az egyszerű tollakat, füzeteket osztogató cégek közül, szóval, ha te is egyedibb szeretnél lenni, ajándékozz ősszel valamit a hideg időkre, ami környezetbarát anyagból készült és aminek mindenki örülni fog, aki megkapja és emlékezetes lesz tőle márkád, céged.

Környezetbarát őszi termékeink

Egy meleg polár takarót mutatnánk be neked elsőként, amelyet letisztult tokban szállítunk ki. Ez a takaró RPET poliészterből készült, amivel nagyon sokat segíthetsz Földünk vizeinek, hiszen már ezzel is kevesebb műanyag hulladék kerül az óceánokba, tengerekbe és ez egy olyan rendkívüli anyag, amelyet minőségromlás nélkül újra meg újra fel tudnak használni! Nagyszerű érzés olyan ajándékot adni valakinek, amely hasznos, egyedi és még környezttudatos is. Nem beszélve arról, hogy emblémázással céged arculatához igazíthatod különböző színben elérhető termékünket.
környezetkímélő reklámajándékok - greengift.hu

KAYLA TAKARÓ

A következő ajánlásunk egy organikus pamutból készült sál, amelyet húzózsinóros tasakban szállítunk és több különböző színben is árusítunk. Érdemes körülnézni a környezetbarát reklámajándékok között, sokkal kiemelkedőbbek, mint műanyag társaik. Minőségileg kifogástalanok, sokkal időtállóbbak, remek reklámtárgyak az őszi-téli időszakban és nagyon ajánlott az allergiával küzdőknek is!
Emblémázható őszi reklámajándék - greengift.hu

BETTY SÁL

Legpraktikusabb ajándék a hideg, nedves időszakban egy egyedi logóval ellátható esernyő. Ezt a terméket környezetkímélő módon, újrahasznosított műanyagpalackokból készítették, fém vázzal és fa nyéllel. Lásd el egyedi logóddal és keltsd fel vele az emberek figyelmét az utcán esőben sétálva.

Logózható ajándék őszre cégeknek - greengift.hu

LIMOGES ESERNYŐ

Kedvelt logózható termékünk a hidegebb időkre ez a dupla falú thermo bögre, mely rozsdamentes acélból készült, tetején ivónyílással és 330 ml űrtartalmmal. Emblémázással teljesen sajátossá varázsolhatod, mindenki irigyelni fogja ezt az kivételes reklámajándékot.
Logózott bögre őszre - greengift.hu

ARNOUX THERMO BÖGRE

Melegítsd fel italodat a hideg őszi napokon ezzel az USB csatlakozású bögre melegítővel, amely egész nap melegen tartja italodat az munkahelyeden, az egyetemen vagy otthon.
Őszi szóróajándék cégeknek - greengift.hu

LIGRANT BÖGRE MELEGÍTŐ

Egyéb őszi ajándékötletekért nézd meg korábbi bejegyzésünket az újrahasznosított anyagból készült esernyőinkről.

Kellemes nézelődést, vásárlást kívánunk!