Újrahasznosított anyagból készült esernyők

Újrahasznosított anyagból készült esernyők

Egy céglogóval ellátott esernyő nagyszerű reklámajándék, mivel egyszerre praktikus és stílusos. Hol máshol jelenhetne meg a márkád, mint egy jól megválasztott mozgó hirdetőtáblán? Az esernyő pont ilyen! Esernyőink előnye, hogy sokféle módon testre szabható és újra felhasznált anyagból készült. Válogass kínálatunkból és válaszd ki a legjobbat!

Gondoskodj arról, hogy munkatársaid ne ázzanak el az esőben, legyen náluk mindig egy egyedi céges esernyő. Mivel a rossz időjárás bármikor bekövetkezhet, ezért mindig érdemes az irodában és otthon is tartani egy – egy darabot. Nyugodtan ajándékozhatunk partnereknek is belőle, hiszen egy ilyen tárgy biztos módszer arra, hogy felfigyeljenek a cégre. Esős idő esetén mindenkinek hasznos eszköz, ezért érdemes megragadni ezt a lehetőséget és megjeleníteni rajta vállalatunk logóját.

Milyen esernyőt válasszunk?

Ebből is válasszuk a környezetbarát alternatívat! Kínált esernyőink újrahasznosított PET műanyagból készültek. A PET a leggyakrabban újrahasznosított műanyag és rengeteg tárgy készül belőle, mint pl az üdítő palackok.  Az újra felhasználás során szintetikus műanyag készül belőle, mint a poliészter. Ilyen anyagból vannak a logózható esernyők is, mint amilyeneket ajánlunk!

Összecsukható esernyő fanyéllel

Emblémázható környezetbarát esernyőEzek a kisméretű, kompakt esernyők könnyen eltehetők a táskába. Nagyon praktikus, nem foglal sok helyet és mindig magunknál tudjuk tartani. Mivel könnyű és kicsi, ezért nem számít extra súlynak a táskában. Kiválóan alkalmas munkába járó embernek, egyetemi hallgatóknak vagy bárki másnak, aki szereti magánál tudni! 

Fém vázzal, üvegszálas merevítőkkel és fanyéllel rendelkezik. 8 panelből álló esernyő bármely része logózható, beleértve a tokot is. 4 féle színben választható piros, világos-és sötétkék, fekete. Megrendelhető itt!

Környezetbarát automata esernyő

Ez a környezetbarát automata esernyő szintén műanyag újra felhasználásával készült. KisséEsernyő reklámajándék fényes és puha felülete könnyű anyagból van. Egy ilyen klasszikus darab megjelenésével jó benyomást kelthet a partnerekben.Az automata változatok divatosak és egyszerű a használatuk. Az összecsukható esernyővel szemben nagy előnye, hogy a szél ellen ellenálóbb és használat után könnyen kezelhető. Az üzleti életben ezt a típust szokták leginkább választani.

Ez a darab kényelmes fa fogantyúval rendelkezik, üvegszálas bordákkal. Transzfernyomással akár 8 színes logót is megtudunk rajta jeleníteni.