Logózható ajándék ötletek konferenciákra - környezetbarát reklámajándék

Logózható ajándék ötletek konferenciákra - környezetbarát reklámajándék

Logózható ajándék ötletek konferenciákra

A cégek előszeretettel ajándékoznak konferenciákon ügyfeleiknek saját logójuk által ellátott reklámajándékokat, melyek így nem csak figyelmes ajándékok, de egyben remek promóciós eszközök is. 

A konferenciák minden céges szektorban nagy jelentőséggel bírnak, hiszen kiváló bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséggel bírnak. Mivel rengeteg cég verseng a figyelemért és a saját márkája elismeréséért, kell egy kis extra befektetés ahhoz, hogy maradandó benyomást keltsen. A konferenciák végén osztogatott logózott praktikus ajándékok hosszú ideig a résztvevők emlékezetében maradnak. Ezért fontos, hogy olyan szétosztható ajándékokat válassz leendő tárgyalásaidhoz, amikhez ragaszkodni fognak az emberek és sokáig megtartják vagy rendszeresen használják, hisz minél több ideig marad cégünk a tudatukban, az nekünk annál nagyobb nyereség.  

Konferencia ajándékok egyedi logóval

Natúr fából készült ceruza színes radírral a tetején. Otthoni vagy irodai tevékenység során is mindig jól jön, ha kéznél van egy jó minőségű ceruza. Klasszikus radíros vége többféle színben is elérhető, így biztosan mindenki talál majd logójának és elképzelésének megfelelőt, ráadásul a termék emblémázható is, szolgálva ezzel a marketing célok megvalósítását. 

Logózható ajándékok konferenciára

Togi fa ceruza

Fekete tollbetétes újrahasznosított papírból készült golyóstoll, többféle színben. A reklámtoll az egyik legpraktikusabb reklámajándék, hisz számos élethelyzetben használjuk a pörgős mindennapokban. Több színben elérhető, egyéni emblémákkal, feliratokkal is ellátható. 

 

Emblémázható golyóstoll cégeknek

Compo golyóstoll

Újrahasznosított anyagból készült jegyzetfüzet szett vonalas lapokkal, kék betétes golyóstollal és logózható karton borítóval, melyet gumipánttal rögzíthetünk. Meetingeken de a mindennapokban is praktikus társ, hisz gyakran válik szükségessé a használata. A manapság igen divatosnak számító környezetbarát jegyzetfüzet ajándékozásával arra is felhívhatjuk a figyelmet, hogy cégünk fontosnak tartja a környezet védelmét. 

 

logózható jegyzetfüzetEcocard jegyzetfüzet

Újrahasznosított papír tokban különböző méretű és színű öntapadós jelölők egyedi logózási lehetőségekkel! Irodai körökben nagy népszerűségnek örvendenek az ilyen termékek, hisz mindenki szereti rendszerezni a dolgait és jegyzetekkel megkönnyíteni az irodai mindennapokat.

Logózható reklámajándékok konferenciára cégeknekSizes jegyzettömb szett

Kényelmesen horható, 100% pamutból készült természetes nyakpánt, melynek felülete emblémázható, a fém karabiner pedig praktikusan használható belépőkártyákkal, vagy névkártyákkal. Mivel mindig szem előtt van, remek céges promóciós ajándék. 

Céges reklámajándékok minden alkalomra

Mirok pamut nyakpánt

A pamut táska természetes hatásának és erős anyagának köszönhetően nagyon népszerű, ráadásul logózható, viselése pedig kényelmes, a hosszú füleknek köszönhetően. Egyedi céges elképzelésekkel és logóval ellátva szuper reklámajándékká válhat, hiszen egy ilyen táska mindig praktikus társ a mindennapokban.

Logózható pamut táska konferenciára

Siltex pamut táska

Környezetbarát reklámajándékok

Weboldalunkon rengeteg további termék közül válogathatsz leendő konferenciáid megtervezéséhez, ezeket itt elérheted!

Milyen termékeket válassz környezetbarát rendezvényekre reklámajándékként? Ha erre keresed a választ korábbi cikkünkben inspirálódhatsz!

Csináltass egyedi konferenciacsomagot termékeinkből, ismertesd meg a márkádat másokkal, emelkedj ki a tömegből és kelts maradandó benyomást! 

Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és hamarosan vásárlóink körében üdvözölhetjük vállalkozásodat, közösen támogatva a bolygónkat! Örömteli nézelődést, vásárlást kíván a Green Gift csapata!