Ajánlatunk kozmetikai konferenciákra - logózható reklámajándékok

Ajánlatunk kozmetikai konferenciákra - logózható reklámajándékok

Ajánlatunk kozmetikai konferenciákra

A szépségipar elég nagy népszerűségnek örvend, rengeteg kozmetikai cég van jelen, nagyon sok rendezvényt tartanak, gyakran küldenek ajándékcsomagokat vagy adnak termékmintákat. És egyre több az olyan szépségápolási márka, aki állattesztelés mentes, vegán, csomagolásmentes vagy valamilyen formában környezetbarát módon forgalmaz produktumokat. Ők azok, akik egy jobb jövőt céloznak meg és akik számára figyelemfelkeltő lehet egy egyedi logójukkal, szlogenjükkel ellátott környezetkímélő termék. Természetesen egyik vállalatnál sem késő elkezdeni a környezetkímélőbb, fentarthatóbb alternatívákra váltást, ehhez pedig itt van segítségül weboldalunk. Ha érdekelnek cégeknek szánt kozmetikai termékajánlataink akkor lentebb ezeket megtalálod, ha viszont nem szépségipari, de extravagáns környezetbarát ajándékot adnál akkor ajánljuk figyelmedbe korábbi „Seed bonbon és egyéb reklámajándék növényeink” cikkünket is.

Kozmetikai reklámtárgyak cégeknek

Kisebb, de hasznos és kedves ajándék egy ajakbalzsam, amelyet a hideg időben, de fényvédelmének köszönhetően nyáron is bátran adhatsz ajándékba. A népszerű vanília illattal és a logóddal ellátott környezetbarát csomagolással biztos a siker hölgyek, de még a férfi vásárlók, ügyfelek számára is.
Logózható reklámajándékok cégeknek - greengift.hu

FLEDAR AJAKBALZSAM

Szintén egy olyan ajándék, amely nem csak nőknek, de a külsőjükre nagyon odafigyelő, igényes férfiaknak is remek lehet. A hat darabos manikűrkészlet parafa tokban emblémával ellátva, praktikus és elegáns ajándékötlet, kozmetikai rendezvényekre kiváló meglepetés.
Logózható manikűrszett - greengift.hu

TREISY MANIKŰR SZETT

Egy kozmetikai céghez, márkához kiválóan passzoló reklámajándék egy illatgyertya, amely nálunk üveg változatban, parafa tetővel és három különböző színben is elérhető. Egy hidratáló arcmaszk, egy habos fürdő és egy remek könyv társaságában másra már nem is vágyhat az ember, mint egy a kád szélén illatozó illatgyertyára. Bármilyen szépségápolási területen helyezkedik el céged, bármelyikhez könnyen kapcsolható reklámajándék.
Logózható ajándékok cégeknek - greengift.hu

TEPOR GYERTYA ÜVEGBEN

Egy szintén szuper szépségipari ajándékötlet egy logózott zsebtükör, amelyet méretének köszönhetően bárki könnyedén bedobhat a táskájába, és bárhová magával tudja vinni. Bambusz borítású, környezetbarát és hasznos kiegészítő, amelyet márkád logójával egyedivé tehetsz. Korosztálytól függetlenül hasznavehető kiegészítő minden hölgynek.
Logózható ajándék ötletek - greengift.hu

MAKEBOO ZSEBTÜKÖR

Egy neszesszer mindig hasznos ajándék főként nőknek, de rendszeresen utazó férfiaknak is. Utazáshoz és a mindennapokban is kiváló hasznát lehet venni, és rengeteg féle stílusban, színben elérhetők. Ha nem vagy sminkrajongó, akkor használhatod nyaraláskor a tisztálkodási termékeid tárolására vagy akár tehetsz bele bármilyen apróságot is, mint hajba valókat vagy egészségügyi termékeket. Könnyen elfér egy hátizsákban is szóval még a mindennapokban is hasznos lehet a piperéknek. Márkád saját termékevel kiváló ajándékcsomag készíthető rendezvényekre.
utazó táska reklámajándékként - greengift.hu

KOPEL PRET KOZMETIKAI TÁSKA

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket, ha felkeltette érdeklődésedet bármelyik termékünk, keress minket bátran ajánlatért. Ha pedig más területen érdekelnének reklámtárgyak, akkor nézz körül weboldalunk kínálatában.