Seed bonbon és egyéb reklámajándék növényeink

Seed bonbon és egyéb reklámajándék növényeink

Mi is a Seed bonbon?

A környezettudatos szemléletű cégeknek különféle irányzati lehetőségeik vannak, ha reklámajándékban gondolkodnak. Mint korábban már többször is kitértünk rá egy tárgy lehet környezetbarát attól, hogy újra felhasznált anyagól készült, kiváltunk vele valamilyen eldobható terméket, segítségünkre van az energiagazdálkodásban vagy pedig természetes anyagból készült. Most ez utóbbi kategória egyik speciális termékcsoportját szeretnénk bemutatni.

Kedvencünk a Seed bonbonok

Logózható seed bonbonA Seed bonbonok nevükkel ellentétben nem ehetőek, ellenben nagyon mutatósak. Igazán egyedi, hazai fejlesztésű termék, mellyel kifejezhetjük a természet iránti elköteleződésünket. Újrahasznosított, színes papírburokban különféle virág, zöldség vagy fűszernövények magja van elrejtve és az egész bonbonformára préselve. Igényes, szép kivitelezésű bonbonos dobozban, választható kiszerelésben rendelhetjük meg és kérhetjük a dobozok logózását, egyediesítését. Vannak kivitelek melyek esetében az egyediesítés a dobozon elhelyezett papírgyűrűvel történik, míg van amelyiknél maga a doboz kapja meg az elképzelt grafikát. Használatuk igazán egyszerű, cserépbe vagy szabadföldbe ültetjük a kis bonbonokat, majd földjüket folyamatosan nedvesen tartva öntözzük, míg a magoncok kibújnak. Ez általában egy-két hetet vesz igénybe. Innentől már csak annyi dolgunk van, hogy gyönyörködjünk növénykénk fejlődésében, ahogy a természet egy kis csodája növekszik kezünk munkája által. Ezzel az ajándékkal nem csak környezetünk védelméért teszünk, de a választott magtípustól függően akár zöldséget vagy fűszernövényt is szüretelhetnek a megajándékozottak. Mi is kipróbáltuk, hagyományos, magyar fűszerpaprika bonbonokat ültettünk. Jelenleg ezek a szépségek díszítik az irodánkat mi pedig nagyon várjuk, hogy végre szüretelhessünk. Fontos, hogy a magbonbonok mindig minősített vetőmagokat tartalmaznak.

Azoknak akik szeretnék elkerülni a kertészkedés piszkosabb momentumait...

...szintén van néhány ötletünk. Az előre elvetett virágmagok, fémdobozban vagy újrahasznosított anyagból készült cserépben ideális megoldást jelentenek. Csak öntöznünk kell a már elvetett magokat, és folyamatosan nedvesen tartani az ültetőközeget, míg a növénykéink szárba nem szöknek. Természetesen ezen termékek csomagolása is logózható vagy egyedi grafikával, felirattal ellátható.