Fitnesz reklámajándékok parafából - Az egészséges életmódhoz!

Fitnesz reklámajándékok parafából - Az egészséges életmódhoz!

Védjük együtt a környezetet!

Manapság már nagyon sokat esik szó, arról, hogy a bolgyónk mennyire szennyezett, szinte haldoklik, de sajnos ez sem elég ahhoz, hogy az emberek odafigyeljenek Földünk megóvására. A többség azt gondolja egyedül ő kevés ehhez és minek kezdjen bele a környezetvédelembe, ha úgysem tud változtatni a helyzeten. Természetesen egységben az erő, egyedül tényleg nem lehet elérni, hogy megváltozzon minden környezetszennyező tevékenység, de ha nem vágsz bele, úgy biztosan nem is fog sikerülni. Szükséged van néhány tippre a környezetbarát alternatívákra való váltáshoz? Olvass bele korábbi bejegyzésünkbe, amelyben a hulladékmentes életmódról mesélünk nektek.

Környezettudatosság a sportban

Az élet minden területén vannak olyan egyszerűen beilleszthető környezetkímélő opciók, amelyek már segítenek. Apró változtatásokkal lehetsz akár környezettudatos sportoló, sok esetben ezzel még a mozgást is kellemesebbé téve. Például választhatsz olyan ruhát, olyan kulacsot, kiegészítőket, eszközöket is, amelyekkel nem terheled a Földet. Az a legjobb, ha a már meglévő dolgaidat használod fel, esetleg használtan vásárlod meg a szükséges dolgokat vagy ha már újat veszel az legyen olyan alternatíva, amely fenntartható, öko és időtálló. Az is fontos természetesen, hogy milyen mozgásformát választasz. Egy sport akkor tud a legkevésbé ártalmas lenni környezetünkre, ha minél kevesebb eszközzel, szeméttel és csomagolással jár.

Környezetbarát reklámajándékok sportoláshoz

Nyújtáshoz és bemelegítéshez egyaránt fantasztikus eszköz a masszázshengerek kistesója, a masszázsgolyó. Nagy népszerűségnek örvend ez a termék a fitneszezők körében izomjavító és vérkeringést serkentő hatásának köszönhetően. Kis méretének köszönhetően könnyen hordozható, hatékonyabban használható, mint a hengerek, hiszen ezzel olyan helyeket is elérhetsz, ahová a masszázshenger nehezen érne el. Azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak, akiknek az ügyfélköre vagy partnerei aktívan sportolnak kiváló reklámajándék lehet egyedi céges logójukkal ellátva.
Masszázslabda jógázáshoz cégeknek - greengift.hu

TUDUK MASSZÁZSLABDÁK

Könnyen tárolható és hordozható kiegészítő lehet sportoláshoz ez a környezetkímélő parafa jóga matrac. Csúszásmentes, könnyen tisztítható, és kiváló tapadást biztosít. A jógát űzők életmódja együtt jár a környezettudatossággal is, és egy természetes anyagból készült kiegészítővel testedet, lelkedet és a Földet is ápolhatod. Logóddal egyedivé téve pedig különleges promóciós ajándékká válhat partnereid számára.
Logózott céges ajándék sportoláshoz - greengift.hu

PADMA JÓGA MATRAC

Parafa jóga blokk segítségével könnyebben megtarthatod a pozíciókat, biztonságosabbá teszi a jógagyakorlatokat. Ideális lehet még nyújtáshoz, egyensúlyozáshoz és alátámasztáshoz is. Főként kezdő jógásoknak, de az ügyesebbeknek is ajánljuk. Szükséges és kedvelt segédeszköze a jógának, valamint egy-egy gyakorlat kifejezetten igényli is. Emblémáddal teljesen egyedire szabható, így ügyfeleid még mozgás közben is cégedre fognak gondolni!
Egyedi öko ajándék cégeknek - greengift.hu

NATARA JÓGA BLOKK

Ha érdekelnek egyéb környezetbarát céges reklámtárgyaink a linkre kattintva többet megtudhatsz logózható környezetbarát kulacsainkról, amelyek a sportoláshoz szintén alapdarabok és rengeteg színben, méretben megtalálhatók weboldalunkon. 

Köszönjük, hogy időt szántál cikkünkre, egyedi ajánlatért keress fel minket az info@greengift.hu e-mail címen.