TOP 5 öko reklámajándék utazáshoz - logózható szóróajándékok

TOP 5 öko reklámajándék utazáshoz - logózható szóróajándékok

Környezettudatos nyaralás lépésről lépésre

Bőven benne vagyunk már a nyári utazós szezonban, ám az utazásaink során sokat árthatunk bolygónknak, ha nem figyelünk, például a klímaváltozás felgyorsítását is elérhetjük. Nem az a cél, hogy felhagyjunk a vakációzással csak, hogy legyünk tudatosabbak és gondoljuk át a legkörnyezetkímélőbb opciókat. Fontos gondolni a helyre, ahova utazunk a közlekedési eszközökre, amivel közlekedünk és a bepakolt cuccainkra, amiket magunkkal viszünk. Egyéb környezetbarát nyári ajándékról tájékozódhatsz korábbi „emblémázható reklámajándékok nyaraláshoz című cikkünkben.

Környezettudatos vállalkozásként gondolnod kell a reklámajándékokra is, amelyeket partnereid, ügyfeleid vagy alkalmazottaid kapnak. A rendezvényeiden osztott promóciós ajándékok többsége műanyag, és rossz minőségük és haszontalanságuk miatt a legtöbb hamar a kukában végzi, ezért ajánljuk minden cégnek, hogy keressen környezetbarát, hasznos reklámtárgyakat, amelyeket mi nagy választékban és készletmennyiséggel biztosítunk!

Környezetbarát utazási módok

Ha teheted utazz belföldön, vagy ha külföldre is mész minél közelebb, ahova mehetsz tömegközlekedve is, hiszen mint tudjuk a repülőgépek bocsájtják ki a legtöbb szén –dioxidot. Ha mégis a repülőgép mellett döntesz, annak is vannak környezetbarátabb verziói. Például figyelj arra, hogy bőröndöd minél könnyebb legyen, ezzel kevesebb energiát fogyasztva jutsz el az úticélodra. Amit szintén kevésbé ajánlatos használni az az autó, bár már annak is vannak előnyösebb választékai, mint például az elektromos autók.
A környezetbarát utazás legjobb közlekedési eszköze a tömegközlekedés, azon belül is a vonatozás. De, ha nem tervezel messzire menni, csak szeretnél egy kicsit kimozdulni, annak legjobb módja a kerékpározás vagy egy hosszú gyalogostúra a frisslevegőn.

Tudatos vállalkozásként környezetkímélő reklámajándékokkal tedd alkalmazottaidat és partnereidet is környezetbarátabbá és bíztasd őket a fentarthatóbb utazásokra környezetkímélő termékek ajándékozásával! Ha teheted járulj hozzá alkalmazottaid bejutásához az irodába, a tömegközlekedést támogatva!

TOP 5 öko reklámajándék utazáshoz

Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy alig tudta behúzni megpakolt bőröndjét a sok-sok felesleges és nagy méretű termék miatt. De ma már amellett, hogy sok kis kiszerelésű termék kapható, amelyekből sajnos kevés a környezetkímélő opció lehetőségünk van kis méretű, könnyen elpakolható tárolókat vásárolni. Ezekbe a tárolókba könnyen beletöltheted a már otthon meglévő és jól bevált kozmetikumokat. Greengift oldalunkon logózással egyedivé tehető bambuszból készült parfümös üvegünk erre kiváló példa. Ha cégként keresel az idei nyáron megtarott rendezvényedre reklámajándékot akkor ezzel a termékkel segítheted partnereid nyári utazásait és egyedi céglogóval még az emlékezetükbe is bevésed vállalkozásod, szolgáltatásod.
Ajándékok utazáshoz - greengift.hu

FRAGRANO PARFÜMÖS ÜVEG

Utazásra manapság már mindenki visz magával fej-, vagy fülhallgatót, amely egy hosszú útra elengedhetetlen kiegészítőnek számít. Tudtad, hogy ebből is van már környezetbarát alternatíva? A fiatalos, környezetbarát búzaszalma műanyagból készült vezeték nélküli darabunk logózással egyedivé téve reklámajándékként is nagyszerűen funkcionál. Nyáron tartott céges eseményekre kiváló szóróajándék, amelyet egyedi grafikával logóztathatsz! Válassz hasznos reklámajándékot, amely nemcsak a nyári utazásokra praktikus, de a mindennapi életben is szuperul alkalmazható.


Környezetbarát reklámajándék cégeknek - greengift.hu

VOUNEL FÜLHALLGATÓ

A nyári hőségben szükséges a folyamatos folyadékbevitel és az sem mellékes, ha az étel, amit munkába vagy nyaralásra viszünk nem romlik meg a nagy melegben. Talán a legpraktikusabbnak mondható nyári reklámajándékaink a hűtőtáskák, azon belül kiemelkedő darabunk ez a papír verzió. Tedd személyesebbé emblémáddal!


Reklámajándék utazáshoz - greengift.hu

SABAN HŰTŐTÁSKA

Pamut és juta anyagból készült összehúzható hátizsákunk remek választás akár munkába való mindennapi utazáshoz, akár biciklivel való közlekedéshez is. De magaddal viheted strandra is nyaralásod során. Jól megpakolható, könnyen kihasználható szóróajándék, melyet logóddal egyedivé varázsolhatsz. Olyan cégeknek ajánljuk, akik a környezettudatosság jegyében népszerűsítenék vállalkozásukat és praktikus promóciós ajándékot keresnek, amelyek nem végzik a kukában.


Ajándék cégeknek utazásra - greengift.hu

BADIX TÁSKA

Szintén a kis mérete és könnyű kihasználhatósága miatt utazáshoz praktikus választás ez a kisebb pénztárca. Környezetbarát alternatívaként ajánljuk parafából készült termékünket, amely minőségibb megoldás műanyag társainál.
Szórótermék ajándékba - greengift.hu

DABEY PÉNZTÁRCA

Köszönjük, hogy időt szántál cikkünk elolvasására, kérdés esetén keress minket elérhetőségeinken!