Emblémázható reklámajándékok nyaraláshoz

Emblémázható reklámajándékok nyaraláshoz

Emblémázható reklámajándékok nyaraláshoz

Mindenki alig várta a nyarat, hogy végre jöjjön a jó idő és el lehessen menni kikapcsolódni, és kipihenni a mindennapokban felgyülemlő fáradtságot. Manapság az utazás mondható a legnépszerűbb kikapcsolódási módnak, de figyelnünk kell arra, hogy a vakációnk során is megmaradjon környezettudatos szemléletmódunk és hogy ne növeljük ökológiai lábnyomunk értékét. Segítségül ebben a cikkünkben néhány emblémázható relámajándék tippet adunk a nyaraláshoz!

Vakációzz környezettudatosan!

A legtöbb embernek a környezetbarát nyaralásról főként a kempingezés és a túrázás juthat eszébe, de nem azzal válsz környezetbarát utazóvá, ha a természetben leszel nyaralásod alatt, hanem azzal, hogy minél „zöldebb” és hulladékmentes opciókat választasz az utazásod során. Egy kis odafigyeléssel lehet hulladékmentesen, de legalábbis minimális szeméttermeléssel is utazni. Ebben mi segíthetünk környezetbarát logózással egyedivé tehető termékekkel. Ha viszont még nem kezdtél bele a műanyagmentes életbe, de szemezgetsz vele, akkor korábbi cikkünkből tájékozódhatsz a hulladékmentes életmódról, valamint tippekkel is szolgálunk neked! 

Termékek, amelyekkel környezetbarátabbá válhat utazásod

Elengedhetetlen nyári kiegészítő a napszemüveg, fontos a szemünk védelme a káros napsugaraktól. Tinex napszemüvegünk klasszikus stílusával bambusz szárával és uv400 védelmével kiváló reklámajándék lehet cégek számára. Reklámozd céged márkáját egy egyedileg emblémázott napszemüveggel, hogy partnereid, ügyfeleid arcukon viseljék reklámját.

Bambusz napszemüveg cégeknekA környezettudatos strandoláshoz mindenkinek szüksége van egy strandtáskára, Farus névre hallgató jutából készült táskánkkal lehetsz egyszerre divatos és tudatos strandoló. Tetesd rá céged logóját a táska zsebére, hogy mindenki megismerje cégedet nyaraláskor.

Logózható nyári reklámajándék
A fenntarthatóság jegyében a kisgyermekes családoknak különösen oda kell figyelniük, hogy milyen játékokat szereznek be, hiszen legtöbbjük műanyagból készült termék. Szerencsére nálunk több opció is megtalálható, amivel lefoglalhatod lurkóidat egy meleg nyári strandolós napon.
Tarik strandjáték szettünk két fából készült ütőt és egy labdát tartalmaz, különböző színekben elérhető, mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban passzolót.

Környezetbarát logózható ajándék
Örök klasszikus játék a frizbi egy nyaralás során.
Gyerekeknek felnőtteknek egyaránt szórakoztató elfoglaltság melyet a kellemes hűvös vízben dobálva is élvezhetsz a nyári hőségben.
Játssz környezettudatosan, válaszd Ditul frizbinket, válaszd a bambusz alternatívát!

Emblémázható reklámajándék cégeknek