Reklámajándékok nőknek

Reklámajándékok nőknek

Reklámajándékok nőknek a szépségápolás jegyében

Cikkünkben nőknek szóló környezettudatos reklámajándékokat válogattunk össze a szépségápolás jegyében.

Olyan környezetbarát termékekkel készültünk, melyek praktikusak és akár egy női táskában is kényelmesen elférnek, sőt elengedhetetlen kiegészítői annak! Termékeinket igény szerint akár saját logóval, egyedileg feliratozva is kérhetőek, céges reklámajándékként, vagy magáncélra.

Korábban már utaltunk több cikkünkben is arra, hogy mennyire fontosnak tartjuk környezetünk megóvását és a környezetbarát reklámtárgyak használatát. Ha még nem találkoztál velük, itt beleolvashatsz!
Ez a téma sosem volt annyira fontos, mint napjainkban. Aki kicsit nyitottan jár-kel a világban az tudja, hogy bolygónk jövője valós veszélynek van kitéve, hisz már olyan méreteket ölt a fogyasztói társadalom által termelt hulladék és káros anyag, amit már nehezen bír el az anyatermészet.

A fenntarthatóság jegyében céges és egyéni szinten is tudunk tenni bolygónk jövőjéért!

Ráadásul még nagyobb öröm lesz, ha ezzel egyre több partnerünknek tudunk majd kedvére tenni és egyúttal óvni környezetünket, tenni egy kicsit azért, hogy fenntarthatóbb világban éljünk.
A természetes alapanyagokból készült reklámajándékok megjelenésükben is trendi hatást keltenek és biztosan hasznos társak lesznek a rohanó mindennapokban!

Legkedveltebb nőknek szóló reklámajándékaink:

Hölgyek táskájának népszerű és elengedhetetlen kelléke a piperetükör. Alunax zsebtükrünk természetes parafa borítással, egy normál és egy nagyító tükörrel tökéletes darabja a női táskának. Logózva kifejezetten keresett reklámajándék cégek részére, hisz sokszor kerül a hölgyek kezébe.

Környezetbarát logózható zsebtükör

Használj ajakírt az egészséges és szép ajkakért! Fledar SPF15 fényvédő faktorú vaníliás ajakbalzsamunk gondoskodik az ajkak védelméről a nyári napsütésben is. Környezetbarát búzaszalma műanyag tokban vásárolható. Kérésre pedig emblémával is egyediesíthető.

Logózható környezetbarát ajakbalzsam

Többféle színben elérhető bambuszból készült Kertex legyezőnk tökéletes kiegészítője a forró, fülledt nyári napoknak. Nélküle el se induljatok otthonról! Egy praktikus kis tok is tartozik hozzá.

Környezetbarát bambusz legyező

Cseréld le műanyaghajkefédet egy környezetbarát Aveiro hajkefére! Bambuszból készült, nyele pedig akár egy figyelemfelkeltő logóval is ellátható. Időt állóbb, mint némelyik műanyag társa, ráadásul nem csak a környezetet kíméli, hanem a hajadat is!

Környezetbarát öko hajkefe

Mindezek elférnek akár egy kényelmes környezettudatos neszesszerben is, ami szintén elengedhetetlen kiegészítője egy női táskának. Boyan kozmetikai táskánk 100% organikus pamutból készült, egyszerű cipzárral ellátva. Logózással igazán egyedi darabbá alakítható!

Környezetbarát kozmetikai táska

Itt az ideje tehát környezetbarát reklámajándékokat vásárolni és ajándékozni ügyfeleidnek, hisz minél jobban törődik valaki a környezetvédelemmel, annál inkább úgy tűnik, hogy az ügyfeleivel is megfelelően törődik.
Szerintünk fontos, hogy cégként és magánemberként is megmutassuk elkötelezettségünket bolygónk védelme kapcsán és törekedjünk arra, hogy a fenntarthatóbb lehetőségek közül válasszunk, melyek használatával csökkenthető a földünkre gyakorolt ökológiai lábnyomunk!

Legyetek tehát környezettudatosak a szépségápolás terén is!