Kék színű, környezetbarát és logózható ajándékok cégeknek

Kék színű, környezetbarát és logózható ajándékok cégeknek

A logózható környezetbarát reklámajándékokról

Az egyik legjobb promóciós ötlet az ajándékozás, egy ajándéknak mindenki örül, a hasznos dolgokat pedig mindenki megtartja és felhasználja. Olyan szóróterméket választani, ami mindennapi használatra alkalmas sokkal észszerűbb hiszen, ha logóddal ellátott, az az ember agyába is könnyebben berögzül. Vannak még egyéb marketing és pszichológiai trükkök, amelyekkel sokkal jobban megjegyezhetőbb és figyelemfelkeltőbb lesz céged, de mi most kiemeltük ezek közül a színhasználatot, azon belül is a kék szín használatát. Nagyon sokan nyúlnak a kék színhez, ha logóról van szó, ezáltal sokkal nagyobb a kereslet a kék színű vagy a kékhez passzoló színű reklámajándékokra.

Miért népszerűek a kék reklámtárgyak?

Sok cég a marketing trükköket és színekkel való asszociációt követve gondolja ki arculatát, hiszen ezek kettősével lehet egy sikeres márkát vagy vállalatot létrehozni. Sok esetben döntünk külső alapján, egy jó színválasztás megnövelhetik az eladásokat, látványosabbak az ügyfelek és partnerek körében is. A kék egy olyan szín, amely árnyalattól függően rengetegféle érzelmet válthat ki, például békét, megnyugvást vagy biztonságot. Szimbolizálja az eget, a tisztaságot és a vizet, amiket akár utazási irodák, az informatika világában mozgók, autómárkák előszeretettel alkalmaznak. Világosabb árnyalatai boldogságot, optimizmust, míg a sötétebbek tudást és bölcsességet sugallnak.

Kedvelt kék színű környezetkímélő reklámajándékaink

Felirattal vagy emblémával ellátott reklámajándék legnépszerűbb darabjai a tollak. Ezek a legkiválóbb, legpraktikusabb szóróajándékok. Parafából készült termékünk remek környezetkímélő alternatíva olyan cégek számára, akik hisznek a tudatos jövőben és szeretnének hozzájárulni egy zöldebb világhoz.
Környezetbarát céges ajándék - greengift.hu

SUBBER GOLYÓSTOLL

Újrahasznosított anyagból készült jegyzetfüzetek terén ez a termék kedvelt darab, hiszen kék részleteivel teljes megbízhatóságot sugall. Tökéletesen passzolna rajta egy kék céglogó is, de természetesen más színben is elérhető. Ha bővebb információt szeretnél környezetbarát emblémázható jegyzetfüzeteinkről, akkor arról korábbi „Az 5 legpraktikusabb jegyzetfüzet, jegyzettömb” című cikkünkben olvashatsz.
Öko egyediesíthető ajándék - greengift.hu

TUNEL JEGYZETFÜZET

Ha nem szeretnél túl hivalkodó reklámajándékot, egy egyszerű, nagyon minimalista ajánlatunk ez az öko porcelán bögre, melynek éke lesz logód. A kék leheletnyi színcsík eleganciát és komolyságot sejtet, ezzel vállalkozásod kimagasló hozzáállását tükrözi. Időtálló és hasznos valamilyen poharat, bögrét vagy kulacsot választani szórótermékként, főleg, ha olyan opciót választasz belőle, amivel még a Földet is megóvod.
Logóval ellátott kék bögre - greengift.hu

GOVER BÖGRE

Ha olyan promócióra vágysz, ami egy szuper dekorációs eleme lesz irodádnak vagy ügyfeleid, üzleti partnereid otthonának egy gyertyával nem lehet mellélőni. Természetesen ebből is van lehetőséged a színválasztásra, hogy jól passzoljon vállalkozásodhoz. Mint előző társai, ez a termék is környezetbarát darab, üvegben szállítjuk, parafa tetővel, újrahasznosított papírcímkével.
Céges ajándék gyertya - greengift.hu

TEPOR GYERTYA

Ezeket lettek volna ajánlataink kék színű logózható reklámajándékaink közül, reméljük felkeltettük érdeklődésed és általunk örömet tudsz szerezni partnereidnek, dolgozóidnak!

Egyéb reklámajándékokért látogass el weboldalunkra vagy olvass bele korábbi kedvenc újrahasznosított irodaszereink című cikkünkben.

Kérd ajánlatunkat az info@greengift.hu e-mail címen.