Egyedi ajándékok sporteseményekre - környezettudatos ajándékötletek

Egyedi ajándékok sporteseményekre - környezettudatos ajándékötletek

Egyedi reklámajándékok sporteseményekre 

Egyedi ajándékot keresel céged promotálására?
A legjobb helyen keresel választ kérdésedre! A sporteseményeken céges ajándékként kiosztott reklámajándékok nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen mindenki szeret hasznos dolgokat kapni, cégeknek pedig remek promóciós lehetőség, hisz egyre több emberrel ismertethetik meg márkájukat.
 

Ha ránk bízod céged népszerűsítését, nem csak csodaszép logózott termékekkel távozol tőlünk, de termékeink ráadásul környezetbarát anyagokból készülnek így saját profilod népszerűsítése mellett arra is felhívhatod a figyelmet, hogy fontosnak tartod a környezet védelmét.

A megfelelő reklámajándék választása

Fontos a megfelelő ajándék kiválasztása! A cikkünkben összeválogatott termékek, amellett, hogy egyedi öltetek/grafikák felhasználása által remek reklámfelületek, nagyon praktikus, hasznos használati tárgyak és kiegészítők is lehetnek a mindennapokban. Így cégként is fontos szempont, hogy úgy válogassuk össze tevékenységünk vagy profilunk reklámozásához ezeket a termékeket, hogy azokat az ajándékozottak sokáig tudják használni és kötődjenek hozzá. Minél több ideig él az emberek tudatában a márkánk, az cégünknek annál nagyobb nyereség. Az is fontos szempont a választásnál, hogy a termék tükrözze a vállalatod, és témájában passzoljon a termék hozzá.

Nézd meg alábbi termékeinket, melyeket kifejezetten sportrendezvényekre, sporteseményekre válogattunk össze!

Ajándékötletek sporteseményekre - logózható egyedi szóróajándékok

A baseball sapka logózott reklámajándékként tökéletes választás. Rengetegen használják a mindennapokban, hiszen kényelmes, divatos és akár egy hirtelen időjárás változás esetén is szuper védelmet nyújt, legyen szó pár csepp esőről vagy erős napfényről. Organikus pamutból készült, állítható tépőzárral. A sportesemények alapdarabja és nagyon figyelemfelkeltő reklámozási eszköz!

Logózható ajándék sporteseményekreZonner baseball sapka

Logózható, 300 ml-es alumínium kulacs csavaros kupakkal, karabiner, amely nagyban megkönnyíti használhatóságát. Felakasztható övre, táskára, így mindig kéznél lehet, ha egy kis frissülésre vágyunk és szemelőtt van a reklámozáshoz is. Öt féle színkombinációban elérhető, így mindenki kiválaszthatja azt, amelyik legjobban passzol a cégéhez és elképzeléseihez. 

Logózható kulacs rendezvényekre

Henzo színes kulacs 

Egyedileg emblémázható nyakpánt, levehető fém karabinerrel. Biztonsági csatja környezetbarát búzaszalma műanyagból készült, pántja pedig kényelmes pamut anyagból. Számos praktikus funkciót láthat el a kis karabiner segítségével, legyen szó akár belépőkártyáról, pendrive-ról vagy névjegykártyáról. Mindennapi használatra is akalmas, nem csak a sporteseményeket megkönnyítő termék, így maradandó benyomást kelthet céged.

Sporteseményre logózott repi cuccok

Troix pamut nyakpánt

A pamut táskák előnye, hogy nagy a felületük, így akár nagyobb céges elképzelések is elférnek rajtuk, praktikus funkcióiknak köszönhetően pedig rengeteg élethelyzetben használjuk őket, így a legkedveltebb reklámajándékok közé tartoznak. Anyaga ráadásul környezetbarát organikus pamutból készült. Szuper önmagában is, de adható benne lévő egyedi logózott termékekkel együtt is!

Céges rendezvényekre ajándékok

Fizzy pamut bevásárlótáska 

Ha egy különlegesebb, megszokottol eltérő ajándékra gondoltál melegebb időjárásban tartott sporteseményekre akkor ez a termék lesz a tökéletes számodra! Emlékezetes, környezetbarát, és hosszútávú ajándékötlet. Legyen minden strand, kertes ház és játszótér alap tartozéka a céglogóddal díszített frizbi!

Egyedi ajándék sporteseményekre - környezetbarát szóróajándékokDitul frizbi

Ha kedvet kaptatok a témához és kíváncsiak vagytok másféle sporteseményekre készült reklámédajándékainkra is, itt megtalálhatjátok őket! 

Egyedi ajánlatért bátran keress fel minket elérhetőségeinken!