Virágzó reklámajándékok

Virágzó reklámajándékok

Növények az irodában és otthon

Válassz virágmagot vagy növényültető készletet, melyek életet teremtenek ügyfeleid és alkalmazottjaid otthonában és az irodában. Ha azt szeretnéd, hogy az ügyfélkapcsolataid kivirágozzanak, akkor egy ilyen maradandó ajándék remek módja ennek a megerősítésére. Ha környezetbarát kezdeményezéseket népszerűsítesz értékelni fogják a vásárlóid! A következő reklámajándékok ideálisak a környezetbarát értékek bemutatásához:

Növényeket szuper ajándékozni, mert adhatjuk bárkinek! A gyerekek imádják őket elültetni az iskola udvarán vagy otthon, de az alkalmazottak is örömmel helyezik ki az irodájukban vagy ültetik el a kertjükbe. Ezenkívül rendezvényekre, konferenciákra, mint üdvözlő meglepetés és esküvőkre is kiváló köszönetajándék! Kiváló adománygyűjtő ajándék jótékonysági szervezeteknek, iskoláknak és sok más típusú közösségeknek. Emlékezetes ajándékok minden alkalomra, melyet hónapokig vagy akár évekig élvezhetnek az megajándékozottak!

Növényültető készlet emblémázással


Mindenki szereti díszíteni a munkahelyi környezetét, főleg az íróasztalát. Egy logózott növény biztos a figyelem középpontjába kerül az asztalon. Az alkalmazottak sok időt töltenek az irodában és a virág növekedésének figyelése örömmel tölti el az ember. A növények bizonyítottan pozitív hatással vannak az emberre. Miért ne választanál olyan zöld ajándékot, amely bizonyítottan javítja a kollégák vagy az ügyfelek kedélyállapotát? Kutatások szerint a növények képesek fokozni a termelékenységet és az alkotást, valamint csökkenteni a stresszt és a fáradtságot.  Továbbá egy jól megválasztott egyediesített reklámajándékkal, a munkatársakban nőhet a lojalitás a vásárlókban a márkahűség is.

Logózható virágmag

Logózható virágmag

Vidám, környezetbarát módot keresel vállalkozásod népszerűsítésére? Lepd meg a leendő ügyfeleidet egy eredeti környezetbarát ajándékkal. Mit szólnál a ne felejtsd el („Keress egy ..., ne felejts el minket!”) vidám nyári virágokmagokkal? Az összes zöld reklámajándékunk saját logóval és egyedi szöveggel emblémázható. Ezáltal a fenntartható termékek még személyesebbé válnak. Figyeld meg, egy ilyen reklámajándék a cég logójával és üzenetével marketing növekedést eredményezhet!  Ebben a környezetbarát csomagolásban lévő virágmagok a kertbe, cserépbe vagy balkonládában is ültethetők. A csomagolás hátulján minden szükség információ megtalálható, amit a növény ültetéséről, elhelyezéséről és öntözéséről tudni érdemes! Egy idő után a magok kicsíráznak és a virágok növekedni kezdenek.