Újdonságok a konyhában

Újdonságok a konyhában

Konyhai kiegészítők mint reklámajándék

Egyre fontosabb, hogy az élet minden területén környezetbarát, környezetkímélő termékeket használjunk, nincs ez másképp a céges ajándékozás terén sem. Egyre több vállalat keresi az alternatív lehetőségeket, hogy a műanyagok promóciós termékek helyett természetes vagy megújuló anyagból készült produktumot ajándékozhassanak partnereinek, vevőinek.
A konyhai eszközök valamelyike kiváló ötlet lehet ajándékozás céljából. Ezek a reklámajándékok nem csak hasznosak, de hosszú élettartalmúak is.  Ennek kihasználása jövedelmező lehet cég számára, és ösztönzően hathat a használójára. Lássunk néhány újdonságot az árukínálatunkból, melyek a legfelkapottabb környezetbarát reklámajándékok.

Szívószál

Sajnos sok gondot okozott az élővilágban az egyszer használatos eldobható szívószálak.acél szívószál szett Szerencsére ennek okán nagy megmozdulás indult az műanyag szívószálak megszűntetésére.  Egyszer több vendéglátóhelyen cserélték le papíralapúra, fémből készültre vagy szűntették meg teljesen. Azonban az újrafelhasználható és a környezetbarát anyagokból készült szívószálak olyan megoldások, amelyek lehetőséget adnak az embereknek arra, hogy kortyolgassanak egy italt anélkül, hogy aggódniuk kellene a bolygó károsítása miatt. Ezek a szívószálak csökkentik az egyszer használatos műanyag mennyiségét. Egyedi logózott fémszívószálakkal elősegítheted, hogy lehetőséget kínálj vásárlóinak és lehetővé tedd számukra, hogy kevesebb műanyagot használjanak!

Evőeszközkészlet

Hasonló a helyzet az evőeszközökkel, mint a szívószálakkal. A fából vagy bambuszból készült darabok fantasztikus alternatívát jelentenek az eldobható műanyag evőeszközökkel szemben. Költséghatékony és sokkal könnyebb, mint a hagyományos társaik.  A készlet tartalmaz egy kést, villát és kanalat egy pamut táskában, melyet transzdernyomással lehet egyediesíteni. Nagyszerű ajándék mindenki számára, főleg azoknak, akik többször esznek otthonukon kívül és nem szeretnének minden alkalommal környezetterhelő szemetet termelni.

Ételtároló

A műanyag csomagolások és a műanyag élelmiszertartó edények elleni küzdelem ellen itt vannakAcél ételtároló a többször használható stílusos darabok! A bambuszrostból, üvegből, acélból és más anyagokból, mosható és tartós termékek készíthetők, amelyek újra és újra felhasználhatók. Segít a környezettudatos rutin kialakításában, teljesen újrahasznosítható és hasznos mindennapi tárgy. Elvihetjük benne a munkahelyi ebédünket vagy egy hétvégi kirándulás alkalmával is remek szolgálatot tesz! Ideális céges ajándék!