TOP 5 ültethető növény logózással

TOP 5 ültethető növény logózással

Természetesen ezek a magok egyedi logóval elláthatók, tehát kiváló környezetbarát reklámtermékek lehetnek cégednek, vállalkozásodnak. Így hozzájárulhatsz te is bolygónk védelméhez. 

Virágaink csomagolásának logózása

Termékeink natúr csomagolásúak környezetbarát, újrafelhasznált papírból készültek. Kérj ajánlatot és mi 24 órán belül válaszolunk! Ehhez szükségünk van a cég logójára vagy a szövegre amit a reklámajándékon szeretnél viszontlátni. Tudunk kell, hány színes a cég emblémája, hogy pontos árat és techonlógiát tudjuk javasolni a reklámtárgy elkészítéséhez. Egy minta látávnytervet is tudunk készíteni, hogy el tudd képzelni milyen lesz az elkészült környezetbarát reklámajándék.
Bemutatjuk a legjobb egyedi logózással kérhető virágainkat:


Top 5 ültethető növény egyedi logózással

  1. Ha csak egy apró kapszulányi virágmaggal szeretnéd meglepni partnereidet jó választás lehet számodra a Biyok virágmag keverék.
    A virágmag fölött megjelenítheted céged logóját, mint reklámanyag vagy akár névjegyként is használhatod. Biztosan emlékezni fog rád az, akinek egy virágmaggal ellátott névjegyet nyújtasz át.
    Virágmag egy kapszulában
  2. Ha a hagyományosabb kiszerelést választanád, neked ajánljuk a környezetbarát tasakban található magokat. Választható magkeverékek közül a mi személyes kedvencünk a kerti pillangóvirág színkeverék. A termék csomagolása előre legyártott, a lezáró résznél látható matricára tudjuk ráhelyezni a cég logóját.
    Ültethető virágmag
  3. Persze, ha egy kicsit különlegesebb kiszerelésre vágysz idei kínálatunkban megjelentek a maggolyók. A vadvirágmagokkal készített golyócskákkal színesebbé varázsolhatod ügyfeleid és saját környezeted.
    Mussox maggolyó

  4. Természetesen tudjuk, hogy van, akinek nem elég egy golyócska. Rájuk is gondoltunk egy nagyobb kiszereléssel. A maglabdák különböző magokkal készültek, így többféle növény fejlődését követhetik nyomon partnereid, ügyfeleid (bazsalikom, paradicsom, rukkola és kamilla). Nagyszerű választás lehet, akár olyan irodai dolgozóknak is, mert egy cserép földben is életre kelnek ezek a barna kis gombócok.
    Tomarux növénytermesztő készlet

  5. Ahol az irodai növények nevelésére nagy figyelmet fordítanak, ott biztosan nagy örömmel fogadják a valóban virágba boruló termékünket. A tasakon megjelenített egyedi grafika vagy logó mindig szem előtt lesz ügyfeleidnek bármikor, amikor a fejlődő növényre pillantanak.
    Sober növényültető készlet