Természetes fürdőszobai reklámajándékok

Természetes fürdőszobai reklámajándékok

A tudatos életmódra való áttérés elsőre nem könnyű feladat, sok kompromisszumot igényel, azonban kétségkívül megéri. Elsődleges szempont a környezetünk, de a zöld életformának köszönhetően pénztárcánkban is több marad! Földünk egészségéért, védelméért a környezettudatos gondolkodás és életmód jóformán elvárandó és kötelességünk! Mellőzzük az egyszer használatos műanyag termékeket, és igyekezzünk otthon és a munkahelyünkön is odafigyelni az újrafelhasználásra, szelektív hulladékgyűjtésre és arra, hogy természetes anyagból készült eszközöket vásároljunk és használjunk. A cégek figyelmét is szeretnénk felhívni, hogy érdemes öko termékekre gondolni, mikor repi-, szóró- vagy reklámajándékokat szeretnének készíttetni.
Egyre több természetes alapanyagból készült termékkel bővül kínálatunk, melyek közül a szépségápolással kapcsolatos reklámajándékainkat szeretnénk bemutatni.

Természetesség a fürdőszobában is!

Bambusz fogkefe

Bambusz fogkefeA bambuszból készült fogkefék környezetkímélőbb alternatívát nyújthatnak a műanyaggal szemben. A bambusz egy ellenálló, gyorsan nővő és rendkívül sokoldalúan felhasználható növény. A kiemelkedően sok pozitív tulajdonsága miatt számos reklámajándék készül belőle.
A Bambou bambusz fogkefe kézben tartva nagyon könnyű, kellemes tapintású. Nyele 100%-os bambuszból készült, ami könnyen komposztálható. Minden egyes darab kartoncsomagolásba kerül, melyre tamponnyomással igényelhető a cég logója vagy az elképzelt felirat! A dobozon kívül a fogkefe is logózható gravírozás technikával vagy igény szerint akár tamponozással. Ajánljuk fogorvosoknak, szállásadóknak, szájápolás foglalkozó cégeknek.

Fa fésű

Olcsó és tökéletes természetbarát reklámajándék lehet az egyediesíthető fábólFa fésű készült fésű. Hogy miért jobb egy fa fésű? Mert lebomló anyagból készült! Fodrászatoknak, szállásadóknak vagy szépségápolással foglalkozó nagyvállalatoknak tudjuk ajánlani, hiszen a vendégek részére nagyon hasznos ajándék. Mérete és nagyon könnyű súlya miatt tökéletes utazáshoz de a mindennapokban is megállja a helyét. Egész felülete emblémázható, amitől igazán stílusos külsővel ruházhatjuk fel.

Neszesszer juta anyagból

Kozmetikai táska juta anyagbólA juta is széleskörben falhasználható erős anyag. Dekoráció, táska, ruha és rengeteg sok más termék készülhet a természetes jutából. Zsákvászonként is emlegetett anyagból hölgyeknek szánt kozmetikai táska választható ajándékként kínálatunkból. A termék nem alkalmas emblémázásra, emiatt céglogó nem tud megjelenni rajta. Nagy mérete miatt nyaraláshoz kiváló, hiszen minden fontos kozmetikai cikk elfér benne. Ezen túl teljesen multifunkcionális bármire felhasználható. Utazási irodáknak, szépségipari cégeknek ajánljuk, és mindenki másnak akinek felkeltette érdeklődését!