Növény ültető szettek, mint környezetbarát reklámajándék

Növény ültető szettek, mint környezetbarát reklámajándék

Miért is érdemes szót ejtenünk a növényekről, mint reklámajándék? Először is remek alternatív lehetőség azoknak, akik szeretnének reklámajándékot készíttetni miközben óvnák környezetünket is. Hiszen a növények szerves részei az élet körforgásának, a bolygó fennmaradásának alappillérei. Megéri tehát több figyelmet fordítanunk ezekre a méltatlanul mellőzött apróságokra. Személy szerint elképzelni sem tudnék olyan reklámajándékot, mely hitelesebb és hatékonyabb hírnöke lehetne a környezettudatos gondolkodásnak, mely szerencsére egyre inkább beépül a cégek mindennapi életébe is. Sajnos ebben a termékcsoportban közel sem olyan széles a választék, mint a mai napig legnépszerűbb reklámajándék kategóriában, a műanyag, eldobható tollak között, de reméljük a tudatos életmód terjedésével, az igények növekedésével szélesedik majd a paletta. Most pedig bemutatjuk kedvenc termékeinket környezetbarát reklámajándékaink növények kategóriájából.

Mag bonbon variációk

Környezetbarát mag bonbonElőször is egy igazán különleges terméket szeretnénk bemutatni, mely könnyen elrabolhatja „zöld szívünket”. A mag bonbonok valójában újrahasznosított papírhulladékból készült és formázott bonbonok, melyek minden egyes darabja különféle növények vetőmagjait rejtik. Természetesen itt a bonbon kifejezés csak fantázianév, valójában nem elfogyasztható a termék. Viszont, ha a bonbonokat elültetjük és gondozzuk, néhány hét alatt életerős növény fejlődik belőle, melynek termése akár el is fogyasztható. Mi tavaly nem bírtunk ellenállni és elültettünk néhány fűszerpaprika magot rejtő bonbont, melyeket az első emeleti ablakpárkányon nevelgettünk egész nyáron, és bizony a szüret sem maradt el végül, szép mélypiros fűszerpaprikákat neveltek a palántáink. Különlegessége még ezeknek a bonbonoknak, hogy a csomagolásuk egyediesíthető.

Petúnia virágszett

Környezetbarát növény ültetőszettEnnél a terméknél gyakorlatilag mindent megkapunk a készletben. 6-8 db virágmagot, melyet a mellékelt ültetőközegben elhelyezve csak locsolni kell a kis magjainkat majd később növényünket, hogy virágzó színfoltot hozzon mindennapjainkba. A biológiailag lebomló mini cserépben néhány nap elteltével már láthatjuk a növénykénk rohamos fejlődését. A termék doboza emblémázható.

Merin ültetőszett

Logózható növény ültetőszettEz is egy komplex ajándék fából készült emblémázható kaspóval, ültetőközeggel és vetőmaggal, de ebben az esetben magjainkból egy kis menta növendék fog fejlődésnek indulni. Mentabokrunkat gondos ápolás mellett hosszú hónapokig szüretelhetjük, a nyári melegben frissítő limonádé variációk kiváló kiegészítője. De akár koktélt is készíthetünk egy fárasztó nap után, a hétvégi partyhoz vagy csak mert kedvünk támadt hozzá. Mivel növényünk kis helyen kénytelen növekedni, a nedvességet hamar felszívja és a hőségben hamar kiszárad az ültetőközeg, így nem szabad megfeledkezni a rendszeres locsolásról, ha hosszú ideig szeretnénk élvezni frissítő aromáját.

A képeket nézegetve bármelyiket szívesen elfogadnám, ugyanakkor ajándékba is jószívvel adnám, mint promóciós ajándék. Mivel minden terméken elhelyezhető céges logó valamilyen formában, kiválóan képviseli a környezetbarát reklámajándék kategóriát. Cikkünk lezárásaképpen egy igazán különleges és szemrevaló terméket hoztunk, melyhez külön kommentárt nem is fűznénk. Beszéljenek a képek…

Környezetbarát mini terrárium

Mini gömb terrárium

Mini növénykert