Legolcsóbb öko reklámajándékok

Legolcsóbb öko reklámajándékok

Az éghajlatváltozás és a környezeti felelősségvállalás egyre fontosabb az egész világon.
Ezért ésszerű, ha céged demonstrálja, hogy komolyan veszi a vállalat társadalmi felelősségét. Ennek mi lehet az egyik egyszerű módja? Fektess be környezetbarát öko reklámajándékokba, amelyek tovább erősítik a márkád. Ezáltal figyelembe veszed az olyan tényezőket is, mint az újrafelhasználás, az újrahasznosítás és a környezettudatos beszerzés. Függetlenül attól, hogy a következő marketing kampányhoz környezetbarát táskák vagy újrahasznosított ceruzák szükségesek-e, a tökéletes környezetbarát termék kiválasztása segít a célok elérésében. 

Olcsó promóciós termékek

Öko reklámajándékaink kínálata megkönnyíti a döntés meghozatalát, melynek középpontjában a bolygó jóléte áll. Ha kisebb költségvetés áll rendelkezésre, ne aggódj! Ebben az esetben fontold meg az öko tollak és irodaszerek illetve táskáink kínálatát!

Toll - újrahasznosított kartonból

A környezetbarát öko tollak kínálatában újrahasznosított karton tollak, biológiailag lebomló tollak és fenntartható fából illetve bambuszból készültek találhatók. Válaszd ki az igényeknek és üzleti imázsának megfelelő darabot és kérd ajánlatunkat logózásra! Egyik legolcsóbb emblémázható tollunk újrahasznosított papírból készült, melyre tamponnyomással igényelhető a cég logója a toll testére vagy akár a klipszre!

olcsó logózható irodaszerek

Ceruza - natúr fából

Szükség van egy kis ösztönzésre, hogy a gyerekek figyeljenek? A személyre szabott ceruzák ideális módon jutalmazzák a gyerekeket! Az egyediesíthető ceruzák többféle méretben és színben igényelhetőek és sokféle lehetőséget kínálnak a promócióra. Köszönetajándéknak is alkalmas munkatársaknak, tanároknak! Natúr fából készült radíros ceruza költségkímélő megoldást jelenthet a cég számára. A logózható ceruzák azon kevés valóban „zöld” marketing eszközök egyike!

Öntapadós jelölők

A színes jelölök és post it-ek ideális azokhoz a fontos üzenetekhez, emlékeztetőkhöz, jegyzetekhez, kollégákhoz fűzött megjegyzésekhez, rövid megerősítésekhez, gratulációkhoz, köszönetekhez és még sok máshoz, amikor egy gyors és rövid és megjegyzést szeretnénk tenni.

Pamut táska - környezettudatos megoldás

pamut táska logózássalA hosszú fülű pamut táska időtlen lehetőséget kínál. Ez a termék kiváló promóciós ajándéktárgy bármilyen eseményre. Előnye, hogy könnyű kezelni és céglogója és az elképzelt dizájn nagy méretben megjeleníthető a reklámajándékon.