Környezetbarát konyhai eszközök

Környezetbarát konyhai eszközök

Hol máshol kezdhetnénk környezettudatos szemléletünk átalakítását, mint saját otthonunkban!
Ezen belül kiragadnánk a konyha helységet, ahol viszonylag sok időt töltünk mindennap. Ahol ételeinket megfőzzük, elkészítjük, törekszünk minél praktikusabb és időtálló kellékekkel felszerelni. Szeretünk minőségi eszközöket használni a konyhában, éppen ezért olyan környezetbarát termékeket ajánlunk kínálatunkból, melyek leválthatnak jónéhány műanyagból készült darabot.

Logózható környezetbarát konyhai eszközök

A személyre szabott konyhai ajándékok legtöbb darabját naponta használjuk, ennélfogva nagyszerű promóciós reklámajándék. Megfelelő lehet vezetői pozícióban lévő személy, illetve munkatársaink részére is. Az év bármely időszakában vagy karácsonyi ünnepnapkor, nagyszerű alkalom arra, hogy az ügyfeleket természetes alapanyagból készült konyhai termékekkel megajándékozzuk. Gondoljunk arra, hogy egy ilyen termékkel már nem növeljük a műanyag hulladékképződést. Környezetbarát termékekkel nem nyúlhatunk mellé, válassz fából vagy bambuszból készült konyhai reklámajándékot és járulj hozzá te is környezetünk megóvásért.

Mozsár szett

A mozsár nem a legnépszerűbb termék a konyhában, azonban szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy magasabb pozícióba helyezzük a konyhai eszközök világában. Aprítógép alternatívájaként használatos, melyben a fűszernövényeket, magokat és még sokféle növényt, zöldséget apróra zúzhatunk benne. Az összezúzott alapanyag friss lesz és nem roncsolódik, így finomabb, zamatosabb lesz az étel. Egy ilyen eszköz használatával professzionálisnak érezhetjük az étel elkészültét.
Környezetbarát kínálatunkban bambuszból készült változat vásárolható meg. Garantáltan természetes alapanyagból, gyors használat teljes hatékonysággal. Ez aztán a remek reklámajándék, nemde?

Bambusz vágódeszka karácsonyraRuban bambusz vágódeszka

Nem győzzük elégszer leírni, hogy az egyik kedvenc alapanyagunk a bambusz! Rengeteg hasznos tárgy készül belőle, köztük kiváló konyhai logózható reklámajándék is. Természetes választás a bambusz vágódeszka, ami egyre népszerűbb a műanyagból készült társaival szemben. Kemény anyagból készült és kevés vizet szív fel. Ennek az az előnye, hogy kisebb mértékben ragadnak meg rajta a baktériumok és karcolódik meg a felülete. Mindkét nem részére ideális választás lehet reklámajándékként, melynek gravírozással egyediesíthető a felülete. Karácsony közeledtével a fenyőfa alakú vágódeszkánk a legkeresettebb, melyre érdemes minél előbb lecsapni!

Sajtkés szettSajtkés szett reklámajándék

A sajtok szerelmeseinek nagyszerű választás! És persze minden háztartás egyik kötelező eleme, egy jó sajtvágó kés, melyre nem tapad rá a lágy sajt. Márkajelzéssel feltüntetett fekete díszdobozban szállítjuk a kifinomult színekkel díszített bambusz sajtkész szettet. Céges ügyfeleknek, nagyra becsült partnerek számára kitűnő, természetes anyagú és elegáns reklámajándék!

Menta cseréppel és fűszernövények

Zöldüljünk! Nincs is jobb egy frissen vágott fűszernél, mellyel az ételt ízesíthetjük. Minden tavasszal belevetjük magunkat a fűszernövények ültetésébe, és nagy izgalommal várjuk a kihajtásukat és növekedésüket! Jókedvre derít, mikor gondozott kis növényünk meghálálja a törődést. Az ilyen apró örömök miatt, érdemes megragadni a lehetőségét annak, hogy ilyen reklámajándékot válasszunk a hölgyeknek, de természetes az urak is nagy hasznát tudják venni a konyhában! Újdonságaink közé tartozik a fából készült kaspóval kapható menta, ami tökéletesen megízesíti limonádénkat. Teljesen natúr és környezetbarát ajándék, ami egyedi logózással is kérhető.