Fából készült kulcstartók

Fából készült kulcstartók

Ha azon gondolkozol, hogy mi lehet az a reklámajándék ami egyszerű, olcsó és mindenki magánál tartaná, akkor van egy jó ötletünk számodra! Mindezen tulajdonságoknak megfelelve még egy nagyon fontos jellemzője van ennek a reklámtárgynak, ami nem más mint, hogy fából készült! Nem olyan nehéz, mint egy fém darab, illetve természetes anyagból készült a műanyaggal szemben! Ezek mind remek tulajdonságok ahhoz, hogy fa kulcstartó tökéletes szóróajándék lehessen vállalkozásod megismertetéséhez! Nem meglepő, hogy céges rendezvényeken az egyik legnépszerűbb logóval ellátott reklámajándék. Bár ma már nagyon praktikus, például bevásárlókocsi érmés kulcstartókat is lehet emblémázni, de ha letisztultabb és környezettudatosabb ajándéktárgyat keresel akkor fa kulcstartóinkat neked ajánljuk!

Kulcstartók

Kulcsa minden embernek van és minden nap magával hordja. Pontosan ezért, mert folyamatosan nálunk van, tökéletes reklámajándék ahhoz, hogy a céged ismeretségét növeld. A megfelelő logózott kulcstartó kiválasztása kulcsfontosságú lehet, mert sok mindent elárul a vállalatról. Napjainkban az arculat építéshez és megismertetéshez a természetes alapanyagból készült reklámajándékok tökéletes márkaépítő eszközök lehetnek.  A fából készült kulcstartó költséghatékony ajándék, így érdemes már a következő eseményre egy ilyen egyedi darabbal készülnöd! Kínálatunkban megtalálsz kör formájút vagy a téglalap alakút, de olyat is, ami teljesen úgy néz ki, mint egy újonnan vágott fakarika. Gondold át mit szeretnél a viszont látni az emblémázott terméken, hiszen ezzel fognak nap mint nap találkozni az ügyfelek. Érdemes számításba venni a cégnév mellett, az elérhetőségeket, illetve egy jó szlogent! Lássuk a termékeinket:

Logózható fa kulcstartóKör alakú kulcstartó

Teljesen natúr, barna színű kulcstartó fém karikával. A céglogót tamponnyomás technológiával lehet legyártani maximum 4 színnel.

Téglalap kulcstartó

Ez a darab a kör formájú testvére, mely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Mutatós és egyszerű darab.

Fenyőből készült kulcstartó

Adj egy kis természetet a kulcsokhoz! A műanyag és a fém alternatívájaként remek választásKörnyezetbarát kulcstartó cégeknek lehet ez a fenyőből készült darab! Természeti hangulatot áraszt az oldalán fenyőkéreggel bevont kulcstartó! Teljesen természetes egyedi darabok, így megrendelés esetén a méret termékenként eltérhetnek egymástól! Gravírozással igényelhető az egyediesítése bármelyik oldalára kérhető.