Bemutatkozik a GreenGift.hu

Bemutatkozik a GreenGift.hu

Először is köszöntünk a Green Gift Webáruházban...

Talán nem vagyunk ismeretlenek számodra, a Green Gift ugyanis a Hónap Ajándéka Webáruház vadonatúj tagja. Ha esetleg mégsem ismernél minket, engedd meg, hogy bemutatkozzunk és elmondjuk miért is jött létre a Green Gift.

A kezdet...

A Hónap Ajándéka Webáruház 2009-ben indult útjára, lassan 9 éve. Fő profilunk ekkor még kizárólag az ajándékcsomag és az ajándékelőfizetés küldése volt, majd ezekhez társult a virág-, és gyümölcscsokrok rendelésének lehetősége is. Hogy ez mit is takar? Ajándékcsomagjaink elsősorban hazánk legjobb kézműves gyártóinak termékeiből kerültek összeállításra, különféle kézműves csokoládék, italok, lekvárok, mézek stb… párosításával. A szolgáltatás különösen népszerű céges körökben, előre összeválogatott ajándék ötleteinkkel, prémium minőségű csomagolásunkkal és a rugalmas, teljeskörű ügyintézéssel levesszük a terhet partnereink válláról. Webáruházunk nagy segítség külföldön élőknek is, hiszen személyes és igényes ajándékot tudnak küldeni szeretteiknek egy-egy fontos alkalomra, amikor nem tudnak személyesen hazalátogatni. De még ez sem volt elég. Hogy partnereink minden kívánságát teljesíteni tudjuk, néhány éve bekerültek kínálatunkba az emblémázható reklámajándékok is és innen már egyenes út vezetett a Green Gifthez.

Az ok...

Legnagyobb örömünkre, ahogy számunkra, úgy egyre több cég számára is fontos a környezettudatos szemlélet és annak népszerűsítése, így hozzánk is egyre több ajánlatkérés érkezett környezetbarát reklámajándékokra. Irodánkban igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a hulladék képződést a minimálisra szorítsuk, nem használunk eldobható, műanyag termékeket, elektronikusan számlázunk, újrahasznosítunk és újrahasznosított papírt használunk.

Igazán nagy öröm volt létrehozni egy környezetbarát reklámajándékokat összefogó webáruházat, és közben ráébredni mennyi mindent tehetünk hétköznapi életünk folyamán is bolygónk kíméléséért. És még nagyobb öröm lesz, ha ezzel egyre több partnerünknek tudunk majd kedvére tenni és egyúttal óvni környezetünket, tenni egy kicsit azért, hogy tovább élvezhessük planétánk szépségeit.

Következő cikkünkben bemutatjuk mitől lesz egy termék környezetbarát, egyúttal hasznos tippeket adunk hogyan óvhatjuk környezetünket akár hétköznapi életünk során is.