Autós kiegészítő ajándékok céglogóval - Legyél te is tudatos sofőr!

Autós kiegészítő ajándékok céglogóval - Legyél te is tudatos sofőr!

Környezetbarát közlekedés

A mindennapok során sokat utazol? Állandóan jössz-mész? A tömegközlekedés nemcsak, hogy sokkal egyszerűbb, olcsóbb közlekedési lehetőséget nyújt, mint bármely más, de sokkal környezetbarátabb mint az autóval való utazás. Ha teheted és még környezetbarátabb megoldást keresel sétálj vagy biciklizz, ahova csak tudsz. Ennél nincs is jobb megoldás a Föld megóvására és még a saját egészségednek is jót fog tenni.

Ha már vezetsz, vezess környezettudatosan!

Sok mindenkinek szüksége van autóra a mindennapok során, de nem mindig szükségszerű és az sem mellékes, hogy mennyit kell érte fizetned a megvásárlás után is. Felesleges fenntartani egy autót, ha nincs eléggé kihasználva. Budapesten már van lehetőséged környezetbarát módon autóhoz jutni carsharing szolgáltató segítségével. Mindig itt van ez az opció, ha éppen gyorsan autóra lenne szükséged. Könnyen beépítheted a kerékpár vagy a séta mellé az életedbe. Ha viszont mégis saját autó vásárlásán gondolkodsz vedd figyelembe, hogy ma már rengeteg környezetkímélő kiegészítőt vehetsz hozzá a műanyagok helyett, valamint, ha pénztárcád engedi sokkal jobb opció a környezet számára egy elektromos autó, amelynek körülbelül fele annyi a széndioxid-kibocsátása.

Autós kiegészítő ajándékok céglogóval

A hidegebb fagyosabb időre, amikor azzal kezdjük a reggeleket, hogy bekapcsoljuk az autónk fűtését és megkezdjük a jég lekaparását a szélvédőről szükségünk lesz egy jégkaparóra. Meglep, ha azt mondjuk, ennek is van környezetbarátabb alternatívája? Bambusz markolatú környezetbarát búzaszalma műanyagból készült jégkaparónk időtállóbb és strapabíróbb mint műanyag társaik és kiváló téli reklámajándék.
Téli promóciós ajándék - greengift.hu

MEMBEK JÉGKAPARÓ

Járművezetőknek hasznos kis ajándék ez a papírból készült parkolóóra, melyet egyes parkolóhelyeken kötelező kirakni a szélvédődre a parkolásod megkezdésével, és ha már választhatsz miért ne vennél egyedileg logózott darabot? Így dizájnos, különleges és praktikus darabja lesz minden üzleti partnered, alkalmazottad autójának.
öko céges ajándék - greengift.hu

CREAPARK ECO PARKOLÓÓRA

Ha feldobnád kulcscsomódat, slusszkulcsodat egy környezetbarát kulcstartóval nálunk erre találsz számos alternatívát. Saját céged logójával egyedivé is tehetedet őket! Legkedveltebb darabjaink a bambusz készült tartós és öko kulcstartók. Egyszerű de nagyszerű promóciós ajándék cégek számára. Ez a darab viszont különlegesebb, mint egy sima kulcstartó, ezt ugyanis bevásárlókocsikhoz is használhatod.
Kulcstartó logózással - greengift.hu

BOOCART KULCSTARTÓ

Ha már elektromos autót használsz vagy éppen annak vásárlásán gondolkodsz ez tökéletes és hasznos kiegészítője lesz járművednek. Mint tudjuk ezeket az autókat töltőkábel segítségével lehet feltölteni, tehát, hogy ezeket jó állapotban és rendszerezve tároljuk be kell szereznünk egy ennek megfelelő táskát. Kifejezetten erre a célra készült cipzáras, környezetbarát egyedileg logózható táskánk is, amelyet weboldalunkon keresztül sok más környezetkímélő reklámajándékkal együtt megtekinthetsz és/vagy megvásárolhatsz.
Ajándék elektromos autóhoz - greengift.hu

HELRON EV TÖLTŐKÁBEL TÁSKA

Ha érdekel még több környezetbarát utazáshoz praktikus kiegészítő olvasd el korábbi cikkünket a környezetbarát to go poharakról.

Köszönjük a figyelmed, biztonságos és környezetbarát közlekedést kívánunk!