Legkreatívabb környezetbarát reklámajándékaink

Legkreatívabb környezetbarát reklámajándékaink

Nem csak mindennapos használati tárgyaink megválasztásakor törekedhetünk a környezettudatosságra. A gyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden területen találhassunk alternatívát. Mai válogatásunkban bemutatjuk a legkreatívabb környezetbarát reklámajándékokat, melyek kínálatunkban megtalálhatóak.

Noah poháralátét szett

Senki nem szereti, ha a nedves pohár vagy bögre foltot hagy a drága ebédlőasztalon. Ezekkel az ötletes, állatfigurás poháralátétekkel orvosolható a probléma. A gyerekek is örömmel fogják használni, hiszen nem csak poháralátét, egy klassz összerakható játék is. Víziló, bárány vagy elefánt formában, rétegelt nyírfából.

Környezetbarát reklámajándék

Bubula környezetbarát vágódeszka

Vidám kiegészítő a konyhában, mely egy lépéssel közelebb visz bennünket környezetünkhöz. Bambusz alapanyagú konyhafelszerelések széles választéka érhető el már a környezetbarát reklámajándékok között, de ez a bocis vágódeszka elrabolta mindannyiunk szívét.Környezetbarát reklámajándék

Tomtit madáretető

Kedvünkre dekorálhatjuk ezt a cuki madáretető házikót, melyet lapraszerelten szállítunk. Ezzel a termékkel duplázhatunk is, hiszen nemcsak környezetbarát alapanyagból készült, de funkciójával is a környezetvédelmet támogatja.Környezettudatos reklámajándék

Sphere miniatür növénykert, terrárium

Manapság egyre divatosabbak a pozsgás növények és a belőlük kialakított mini kertek, mini terráriumok. Ha megfelelő helyet választunk a kis életterünknek, hamarosn beindul az élet és egy látványos összeültetésben gyönyörködhetünk. A Sphere mini növénykert remek választás ennek megvalósításában.
Környezetbarát reklámajándék

Boltex mandala színező

Néha jó egy kicsit kikapcsolni. Ezt mindenki másképpen teszi, van aki olvasgat, moziba jár és akad aki a művészetekben találja meg nyugalmát. Ettől a mandala színezőtől ugyan senki nem válik Picassová, de egy kis színezés is segít kiengedni a fáradt gőzt a nehéz hétköznapok után. Azért senkinek nem javaslom, hogy elvegye a gyerek játékát ;)

Környezetbarát reklámajándék

Magbonbon variációk

Végül személyes kedvenceimről, a magbonbonokról osztok meg néhány gondolatot. Remélem a közeljövő egyik legnépszerűbb környezetbarát reklámajándék terméke lesz, hiszen hasonlóan a madáretetőhöz, ez a termék is többszörösen tesz a környezet védelméért. Először is a „bonbonok” újrahasznosított papírhulladékból készülnek, melyekben minőségi vetőmagok foglalknak helyet. Ezekből szerető gondoskodásunknak köszönhetően életerős növények fejlődhetnek. És mi lehet annál környezettudatosabb, mint egy új növénnyel ajándékozni meg földünket.

Öko reklámajándék